Siemens CX75 ile Multimedya Eğlencesi

Kampanya kapsamında telefonu alan herkese 128 MB MMC kart ve stereo kulaklık armağan edilirken, 5 kişiye Kurtlar Vadisi’nde oynama şansı sunuluyor.

Siemens CX75 ile Multimedya Eğlencesi

Siemens CX75 ile müthiş bir multimedya eğlencesi sunuyor. MP3 ve AAC(+) çaları, 1.3 megapiksel dijital kamerası, bulunan şık metal çerçeveli bu telefonun Bluetooth özelliği 3 boyutlu oyunları, birden çok oyuncuyla oynama imkanı sağlıyor . Bluetooth kablolara ihtiyacı ortadan kaldırıyor; fotograflar PC’ye ya da direk yazıcıya bağlanarak kağıda basılabiliyor. CX75’in parlak ekranı mobil iletişime renk katarken, MMS ve blogging gibi özellikleri sonsuz bir eğlence ortamı sağlıyor. Organizer işleviyle yoğun günlük programları düzenlemek mümkün.

Siemens CX75 için Kurtlar Vadisi ekibiyle birde kampanya gerçekleştirdi. Kampanya kapsamında telefonu alan herkese 128 MB MMC kart ve stereo kulaklık armağan edilecek.. Ayrıca 5 kişiye Kurtlar Vadisi dizisinde rol alma şansı, 10 kişiye Kurtlar Vadisi oyuncuları ile yemek, 250 kişiye Siemens CX75 ile uyumlu Mobil Müzik Seti, 500 kişiye Kurtlar Vadisi yüzüğü kazanma şansı sunuluyor. Kampanyaya katılmak için 15 Temmuz- 30 Eylül 2005 tarihleri arasında Siemens San. Ve Tic. A.Ş tarafından ithal edilmiş olan bir Siemens CX75 satın almak ve sırasıyla IMEI numarasını, ad, soyad, yaş ve açık adres bilgilerini 0533 779 82 00’a SMS’le göndermek yeterli.

Yanınızda kamera taşımanıza gerek yok -Siemens CX75 mükemmel kareleri fotoğraflayıp kısa video görüntüleri çekebiliyor. Bu multimedya telefonun yüksek kaliteli, 1.3 megapikselli bir dijital kamerası bulunmakta. Unutulmaz anılar yakalamak adına fotoğraflar kolayca Internet’e yüklenebiliyor ya da kağıda basılabiliyor. Bluetooth sayesinde kabloya gerek kalmadan bu işlem rahatlıkla halledilebiliyor. CX75 metal görünümüyle gerçek anlamda göz kamaştırıyor. 262,000 olağanüstü rengiyle parlak ekranı gözlerinizi alacak Polifonik zil sesleri, MP3 ve AAC(+) formatıyla da sizlere doyumsuz bir müzik keyfi yaşatacak.

Doğum günü partinizi ya da bebeğinizin ilk dişini görüntüleyen bir fotoğraf, bin kelimeden daha çok şey anlatır. O zaman neden en iyi fotoğraflarınızı cep telefonunuzdan direk Internet’e yüklemiyorsunuz? CX75 ile blogging artık bir moda. Ve tabii ki, nerede olursa olsun MMS bu güzel anları arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşmanıza yardımcı oluyor.

Kullanıcılar ilk bakışta adreslerini, randevuları ve görevleri görmek isterler. CX75’in pratik organizer’ı bu işlevi gerçekleştiriyor. Bütün veriler Bluetooth ya da IrDA (kızılötesi), sayesinde PC’yle kablosuz bir şekilde anında senkronize edilebilmekte veya USB veri kablosuyla (opsiyonal bir aksesuar) bütün bilgiler PC’ye aktarılabilmekte. Böylece kullanıcılar ne kadar yoğun olsalar da herşeyi takip edebiliyorlar.

Sıkılmak out, eğlenmek in: Bluetooth bağlantısı arkadaşların multiplayer oyunlarda birbirlerini test etmelerine imkan veriyor. Önceden yüklenmiş 3D oyunlara ek “veri yükleme asistanı” sayesinde yenileri eklenebilir. Bu asistan sayesinde oyunların yanı sıra CX75’de foto editor, multimedya ajanda gibi yeni uygulamalar yüklenebileceği gibi yeni logolar, oyunlar ve zil tonları da yüklenebilir Multimedya kart slotu CX75’in hafızasını sınırsız hale getiriyor

“Bluetooth Portatif Araç Kiti” ve yüksek ses kaliteli “Bluetooth Kulaklık HHB-600” tüm Bluetooth telefonlarla uyumlu olduğu gibi CX75’le de uyumludur. Telefon kılıfları telefonu her zaman dış etkilerden korumanızı sağlar. Taşınabilir ‘Mobil Müzik Seti IMS-700” size yolda mükemmel bir multimedya eğlencesi sunuyor. Alternatif müzik kaynakları da telefonun iki hoparlörüne bağlanabiliyor.

CX75 ‘titanyum grisi’ (metalik gri) ve ‘kum gümüşü’ (bej gümüş) iki rengiyle pazara sunuldu.

Okuyucu Yorumları