Siemens Gigaset A265 İle Ekonomik Görüşme

Siemens Gigaset A265, ekonomik görüşme (call by call) özelliği sayesinde, yurtdışı görüşmelerini uygun tarifelerden yararlanarak gerçekleştirme imkanı sunuyor.

Siemens Gigaset A265 İle Ekonomik Görüşme

Özel telekom şirketlerinin ön ödemeli kartlarıyla yapılan görüşmelerde her konuşma öncesi ön kod girme zorunluluğunu ortadan kaldıran (ekonomik görüşme )call by call özelliği, numara çevrildiğinde aramanın otomatik olarak en uygun tarifeye yönlendirilmesini sağlıyor. Bunun için gerekli bilgiler sadece bir kere cihaza kayıt ediliyor.

Rahat bir ev telefonu kullanımı için gerekli bütün özellikleri taşıyan Siemens Gigaset A265'te, ışıklı yarı-grafik ekran/tuş takımı, cevapsız arama listesi, tekrar arama fonksiyonu, 50 giriş alabilen telefon rehberi ve eller serbest özelliği bulunuyor.

Siyah ve gümüş renklerdeki şık el cihazları oldukça rahat kullanılıyor. Son aranan on numarayı tek bir tuşla kolay bir şekilde tekrar aramak mümkün... Her zaman kimin aradığını bilmek isteyen kullanıcılar, arayan numarayı gösterme (CLIP) fonksiyonu sayesinde kimin aradığını ekranda görebiliyorlar.

Telefon cevapsız aramaları da gösteriyor. 20'ye kadar yapılan cevapsız aramalar saat ve arayan kişinin numarasıyla birlikte kaydediliyor. Siemens Gigaset A265'de bulunan ve 14 dakikalık kayıt yapabilen entegre dijital telesekreter sayesinde önemli mesajlar hiç bir zaman kaybolmayacak.... Bütün telesekreter fonksiyonları el cihazı ya da baz istasyonundaki tuşlarla çalıştırılabiliyor.

Okuyucu Yorumları