Siemens'in Üç Ödüllü Telefonu Türkiye'de

Blackberry fonksiyonuyla tam bir e-posta yönetimi sunan ilk cep telefonu olan Siemens SK65, Türkiye pazarına sunuldu. Hızlı veri iletişimi sağlayan yeni SK65, iki kapağın çapraz şeklinde dönmesiyle açılan klavyesiyle, kullanıcılara bilgisayar klavyesi rahatlığında e-posta yazma imkanı veriyor.

Siemens'in Üç Ödüllü Telefonu Türkiye'de

Tasarımla teknolojinin mükemmel birlikteliği Siemens SK65, IF Tasarım Ödülü’nü, Uluslararası Reddot Tasarım Ödülü’nü ve Şubat ayında Cannes’da düzenlenen 3 GSM Kongresi’nin GSM Association Ödülü’nü kazandı.

Döner klavesiyle ve sıradışı tasarımıyla Hannover’deki CeBIT Fuarı’nda IF Tasarım Ödülü alan SK65, ayrıca tasarım merkezi Nordhein Westfalen’in Reddot Tasarım ödülüne de layık görüldü. Uluslararası jüri tarafından kalite ve tasarım konusunda en iyi, en yenilikçi ve en farklı ürünlere verilen bu ödül için yapılan yarışmaya bu yıl 36 ülkeden toplam 1857 ürün katıldı. Tasarımıyla bu ürünler arasında en iyi seçilen SK65, yarışma dahilinde Reddot Tasarım Müzesi’nde düzenlenen ‘Tasarımda Yenilikler 2005’ adlı özel sergide de sergilenecek. SK65 ayrıca Cannes’da yapılan 3 GSM Dünya Kongresi’nde “En İyi Cep Telefonu” kategorisinde GSM Association Ödülü’nü kazandı.

SK65’de bulunan Blackberry (*) yazılımı sayesinde bilgisayarınıza gönderilen e-postalarınız anında cep telefonunuza ulaşıyor. Böylece ofis dışında olsanız bile e-postalarınızı okuyabiliyor ve anında cevaplayabiliyorsunuz. Ayrıca size zaman kazandırmak açısından bütün cevaplarınız anında ofis sisteminizle senkronize oluyor. SK65 büyük ölçüde veri yönetimi için 65 MB dahili hafızaya ve 30 MB kişisel veri depolama için ilave bir hafızaya sahip. Tri-band, Bas-konuş ve bluetooth özellikli SK65’in, 132x176 pixel TFT 64 k renkli oldukça büyük bir ekranı bulunuyor. Satranç ustası, golf ve deniz savaşları gibi oyunlarıyla hayatınıza renk katan telefon, 300 dakikaya varan konuşma, 250 saate varan bekleme süresine sahip.

(*) Operatör desteklediği takdirde

Okuyucu Yorumları