Siemens Mobile C65'i Türkiye pazarına sundu

Siemens Mobile , MMS özelliği, entegre kamerası, renkli ekranı ve takılabilir flaş'ı sayesinde gece bile fotograf çekme imkanı sunan C65'i Türkiye pazarına sundu. Photopet oyunu, geniş ekranı ve gelişmiş kişiselleştirme özellikleri bulunan C65, güvenilir ve keyifli bir arkadaş.

Siemens  Mobile C65'i Türkiye pazarına sundu

C65, teknolojinin tadını çıkarmanız, arkadaşlarınızla duygularınızı ve tecrübelerinizi paylaşmak için çok iyi bir seçim olacak. Bu ufak cep telefonu, rahatlığının ve kolay menüsünün yanı sıra, 65.536 renkli bir ekrana sahip. Siemens C65, entegre kamerası ile arkadaşlarınızın ve ailenizin resimlerini anında çekmenizi ve onları MMS üzerinden göndermenizi sağlıyor. Takılabilir flaşı gece ya da gündüz farketmeden günün her anını görüntülemenize yardımcı oluyor.

Photopet - C65 ile birlikte sunulan oldukça keyifli bir oyun, o aslında cep telefonunuzda yaşayan sanal bir evcil hayvan. Sanal hayvanınızın hayatta kalması için onu beslemeli ve onunla ilgilenmelisiniz.

Blue Shadow renginde pazara sunulan üç bantlı C65, Java, GPRS ve WAP özelliklerine de sahip. Telefonda, yoğun sosyal yaşamınızı planlamanıza yardımcı olacak çok kullanışlı bir ajanda, adres defteri, takvim ve dünya saati de bulunuyor. Siemens C65, 250 saate kadar bekleme süresi ve 300 dakikaya varan konuşma süresine sahip.

Okuyucu Yorumları