Siemens ve Escada'dan ortak cep telefonu

Teknoloji lideri Siemens ve moda devi Escada’nın ortaklaşa ürettikleri yeni cep telefonu SL65 ESCADA, özel jean dizaynı ve üzerindeki swarovski kristalleriyle spor tarz ve gözalıcı şıklığı biraraya getiriyor.

Siemens ve Escada'dan ortak cep telefonu

Dünyada sadece 7 bin adet üretilen SL65 ESCADA’lardan sadece 300 adeti Türkiye’de satılacak. Bu özel telefon, Mart ayından itibaren Escada mağazaları ile seçkin bayi ve satış noktalarında tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Cep telefonları ile farklılaşmak isteyen moda tutkunları için üretilen SL65 ESCADA üç sıra inci ve gümüş Escada logosuyla süslenmiş. Telefon tam bir moda aksesuarı olması açısından özel kılıfı ile birlikte satışa sunuluyor.

SL65 Escada görünüşüyle olduğu kadar teknolojik özellikleri bakımından da oldukça etkileyici. 5x dijital zoom’lu entegre VGA video kamerası, 65.000 renkli ekranı bulunuyor. Kırmızı göz etkisini azaltan takılabilir flaşı sayesinde ışığın yetersiz olduğu zamanlarda bile çekim yapabiliyor. SL65 Escada’nın GPRS ve tri band özelliği sayesinde dünyanın her yeriyle bağlantı kurarak iletişim sağlamak mümkün.

Okuyucu Yorumları