Sigarayı bırakma servisi!

33 yıldır günde 5 paket içiyordu... O bıraktıysa siz de sigarayı bırakabilirsiniz! İşte yardım...

Sigarayı bırakma servisi!

Vodafone Türkiye yepyeni bir hizmeti devreye soktu. Sigara tiryakilerinin sigarayı bırakmasında en etkin yöntemlerinden biri olan Allen Carr ile işbirliği ile Vodafone, "Sigarayı Bırakma Servisi"ni hizmete soktu. Hizmet kapsamında Allen Carr'ın sigara bırakma yöntemleri abonelere her gün SMS yoluyla gönderilecek. Türkiye'de bir ilk olan bu hizmetten yararlanmak için "BIRAK" yazıp 6776'e göndermek yeterli.

Dünyada mobil iletişimin lideri olan Vodafone, abonelerin yaşamını kolaylaştıran hizmetler sunmaya devam ediyor. Türkiye'de bir ilke imza atan Vodafone, sigarayı bırakmak isteyenler için "Sigarayı Bırakma Servisi"ni başlattı. Bu hizmet kapsamında Vodafone dünyaca ünlü Allen Carr sigarayı bırakma yöntemlerini düzenli olarak abonelerine gönderiyor. Sigarayı bırakmak istediği halde bırakamayan tiryakilerin işi artık eskisinden daha kolay...

Her gün bir SMS

Her gün bir SMS

Vodafone Sigarayı Bırakma Servisi'ne üye olan aboneler her gün Allen Carr sigarayı bırakma konferansları ve kitaplarından yazı ve mesajları içeren bir SMS alıyorlar. "BIRAK" yazıp 6776'e gönderen her abonenin yararlanabileceği bu hizmet 4 ay boyunca devam ediyor. Hizmete üye olmanın haftalık bedeli ise 10 SMS veya 20 kontör. Servise abone olan her 5000. (beşbininci) kişi bir misafiri ile birlikte Kaz Dağları'nda 2 günlük tatil hakkı kazanacak.

"Yaşamın her alanında abonelerimizin yanındayız"

Yeni hizmetle ilgili bir açıklama yapan Vodafone Türkiye Kurumsal ve Mobil Pazarlama Bölüm Başkanı Kurtuluş Alıç şunları söyledi:

"Vodafone, iletişim teknolojilerini tüketicilerin hayatlarını kolaylaştırmak için kullanıyor. Yaşamın her alanında müşterilerimizin yanındayız. Bu bakımdan, Allen Carr gibi etkinliği uluslararası düzeyde kanıtlanmış bir sistemle, sigarayı bırakmak isteyenlere yardımcı olan bir hizmeti ülkemizde ilk kez Vodafone abonelerine sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Vodafone tüm dünyada liderliğini yaptığı iletişim teknolojilerini kapsamlı ve yaşamı kolaylaştıran hizmetlere dönüştürerek Türkiye'deki abonelerine sunmaya devam edecektir."

Allen Carr sigara bırakma yöntemleri

Allen Carr sigara bırakma yöntemleri

Bu yöntem, İngiltere'de 16 yaşında sigara içmeye başlayan, 33 yıl boyunca günde ortalama 5 paket sigara içen Allen Carr tarafından geliştirildi. Bilinen tüm yöntemleri denediği halde bu alışkanlıktan kurtulamayan Carr en sonunda kendi yöntemleriyle, gereksiz acı çekmeden ve keyifli bir şekilde sigarayı bırakmayı başardı. Deneyimlerini çevresindeki sigara tiryakileri ile paylaşan Carr zaman içinde "Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu" yöntemini geliştirdi. Bu konuda yazdığı kitap 47 dile çevrildi ve milyonlarca insan tarafından okundu. Dünyada 10 milyonun üstünde insanın Allen Carr yöntemleriyle sigara alışkanlığından kurtulduğu tahmin ediliyor.

Allen Carr yöntemleri üç aşamadan oluşuyor. Birinci aşamada, sigara içicisi neden sigara içtiğini, neden elinin sürekli sigara paketine gittiğini anlıyor. Zamanla sigara içme isteği azalmaya başlar. Bu bölümün sonunda içicinin son sigarasını keyifle içmesi ve bu çıkmazdan kendisini kurtarması isteniyor. Son sigaranın içilmesinden sonra ise derin rahatlama tekniği ile bilinç altına hitap ediliyor. Son derece etkili olan bu yöntemle olumlu sonuçlar alınıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları