Sıkıcı bilgisayar kasalarına farklı bir bakış

PURE PC: Performansın yanında özgün tasarım arayanlara el yapımı bilgisayarlar...

PC kasalarına farklı bakış!

Klasik bilgisayarlar, iletişim kurmamızı,çalışmamızı , oyun oynamamızı, kullandığımız bilgi, veri ve medyayı kontrol etmemizi sağlamasına karşın estetik bir görünüme sahip değildir. Şık tasarımıyla ince zevk sahiplerine hitap edebilecek, zarafetle işlevselliği buluşturabilen bilgisayarların bulunmaması Plushdepartment'ın bu konudaki çalışmalarına ilham vermiştir.

Otomotiv, mobilya gibi sektörlerin fonksiyonellikteki şıklık arayışları ve bu konuya verdikleri önem sonucunda ortaya çıkan ürünler, daha fazlasını bekleyenlenlerin zevkine sunulurken bilgisayar sektörü bu beklentilere cevap verememekteydi. Bu durum, PLUSH bilgisayarın dış görünümle foksiyonelliği buluşturmasıyla artık sona erdi.

Özgün dizaynı sayesinde ev ve iş ortamıyla olağan üstü bir uyuma sahip olan Pure serisi, el yapımı bilgisayarlar ve amplifikatörleri içermektedir.

PURE serisinde kullanılan her kasa, Porcelijne Fles, Zender ve Manita Kieft gibi ünlü isimlerin tasarımıyla, dünyada önemli bir yere sahip, Hollanda'da bulunan seramik firması Cor Unum tarafından elde üretilmektir. Ayrıca Plushdepartment'in yeniliklere açık bakış açısı, başka sanatçılara da PURE seramik kasalar üzerinde orijinal çalışmalara imza atmak için fırsatlar sunmaktadır.

PURE line-up ta dengeli high-end öğeler bulabilirsiniz

PURE bilgisayarlar çok güçlü ve güvenilirdir. Ayrıca bu bilgisayarlarla hızlı çalışabilir, HD videoları ve müzikleri kesintisiz izleyip dinleyebilir, MP3, veri, fotoğraf veya film gibi binlerce dosya saklayabilirsiniz. Diğer bilgisayarlara kolaylıkla bağlanabilir, lokal ortamda veya internette pek çok oyun oynayabilirsiniz. PURE AMP ile kaliteli müzik dinleyebilir, dijital televizyon seyredebilir ve program kaydedebilirsiniz. Yüksek teknolojiyle tasarlanmış PURE AMP'ın içindeki amfi modülü, en kaliteli sesi elde etmek için her kanala monobloklar yerleştirilerek üretilmiştir.

Evinizde ve ofisinizde şık bilgisayarlar görmek istiyorsanız ünlü tasarımcı Piet Boon'nun tasarımlarına bakabilir, Plush Department Bilgisayarlar kullanabilirsiniz.

Plush bilgisayarların özellikleri

Plush bilgisayarların özellikleri

İşlemci : İntel Core 2 Duo; çok güçlü, enerji tasarruflu
Anakart : Kontron; endüstriyel kalite, yüksek teknoloji, mükemmel kalite kart
Grafik Kartı : nVidia 8600 GT chip,512MB DDR RAM
Harddisk : 1000 GB, çok hızlı SATA II arayüz
Hafıza : 2x 2048 MB üst düzey çift kanal RAM 800 MHZ çift kanal
Sound : 7.1 ch HDA / AC-97
Network : 2x Gigabit LAN bağlantı , artı 1 x wifi bağlantı.
USB / Firewire : 8x USB 2.0, 4RS232C,2X IEEE1394(Firewire)

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları