Sıkıldınız ama bir kez daha YouTube…

Siz okumaktan sıkıldınız, biz de yazmaktan... Ama birileri sıkılmadı. Konumuz bir kez daha YouTube.

Yazmasak olmaz…

Bu haberi yazıp yazmamayı inanın çok düşündük. YouTube cephesinde yaşanan gelişmeler artık hiç kimseyi şaşırtmıyor ve belki de alıştığımız için, yaşanan her yeni gelişme daha az ilgi çekiyor. Aslında yaşananlar konunun her geçen gün bilinmeze doğru yol alması için yeter de artar bile.

Çok değil, sadece 2 gün önce buradan YouTube'un erişime kapalı olmasına yol açan mahkeme kararlarının çok ilginç hikayesinden bahsetmiştik. Ondan da önce, yine buradan, buradan ve buradan aynı konuda ağzımızı açık bırakan değişiklikleri sizlere duyurmuştuk. Madem her yeni değişikliği duyuruyoruz, o zaman bunu yazmazsak olmaz dedik ve geçtik klavyenin karşısına...

Kısa ve öz anlatalım... 2 gün önce ceza tahtasına yazılan "ANKARA 1. SULH C. M., 12/03/2008 tarih ve 2008/251 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir." yazısı yine değişti ve yerine tekrar aynı mahkemenin 05.05.2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı geldi. Böylece bu kararın aslında kaldırılmadığı da ortaya çıkmış oldu.

Peki ama 12/03/2008 tarih ve 2008/251 nolu karara ne oldu? Bilmiyoruz, artık bilmek de istemiyoruz...

Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dileriz...

Okuyucu Yorumları