Silinmiş dosyalarınızı kurtarmak zor değil

Yanlışlıkla dosyalarınızı sildiniz ve geri dönüş yolu arıyorsunuz. Undelete Plus bu şansı sunuyor...

Dosyaları geri getirin!

Hepimiz bilgisayarımızda kişisel veya işle ilgili pek çok önemli dosya bulunduruyoruz. Özellikle bilgisayarını sık kullananlar için bu dosyaların sayısı hiç de az değil. Durum böyle olunca, dosya kalabalığı içerisinde bazılarını yanlışlıkla silmek mümkün. Peki ya yanlışlıkla silinen dosyaları kurtarmak mümkün mü? Bu sorunu cevabı duruma göre değişiyor.

Önemli olan silinen dosyaların aslında gerçekten silinmediği. Windows, sildiğiniz dosyaların kapladıkları alanı boş olarak işaretliyor ama üzerine yeni bir veri yazılmadığı sürece veriler de sabit diskinizde durmaya devam ediyorlar. Eğer Windows üzerine herhangi bir şey yazmadıysa bu verileri kurtarma şansınız olabilir.

Undelete Plus, bu konuda size yardımcı olabilecek bir yazılım. Hem ücretli, hem ücretsiz sürümleri bulunan program, sabit diskinizi tarıyor ve silinmek üzere işaretlenmiş fakat henüz silinmemiş verileri kurtarmanızı sağlıyor.

Undelete Plus'un ücretsiz sürümünü bu adresten, yıllık üyelik bedeli 19,99 dolar olan ücretli ve daha gelişmiş sürümünü ise buradan temin edebilirsiniz (Üyelik gerektirir).

Okuyucu Yorumları