Şimdi de Galaxy S4 Mega!

Hepimiz tek Galaxy S4 bekliyorduk ama farklı Galaxy S4'ler yağmur gibi yağıyor: İşte Galaxy S4 Mega!

Şimdi de Galaxy S4 Mega!

Bu yıl bitmeden Galaxy S4 mini ve Galaxy S4 Active ile tanışacağımız haberleri daha yeni dolaşıma girmişken, bir diğer yeni modelle ilgili ilk duyumlar gelmeye başladı. SamMobile sitesinin bildirdiğine göre bu yeni Galaxy S4'ün adı "Mega" olacak.

Galaxy marka ismini sonuna kadar değerlendirmeye kararlı olan Samsung şimdi de son amiral gemisi modeli Galaxy S4'e el atmış durumda. SamMobile sitesi, Samsung'un WatchON uygulamasının 5.0.4 sürümündeki değişiklikleri sıralayan listedeki, "yakında piyasaya sürülecek olan S4 Mega, S4 mini ve S4 Active desteği eklendi" ifadelerine dikkat çekiyor. Söz konusu ifadeler sitenin haberinin hemen ardından listeden çıkartıldı. Bu da Samsung pazarlama bölümünden birilerinin fena çuvalladığını, telefon ile ilgili bilgilerin bu şekilde firmanın belirlediği tarihten önce sızmış olduğunu düşündürüyor. Ancak söz konusu listeyle ilgili ilk bilgileri yayınlayan "Marius" isimli kaynağın, tam bir Photoshop usatası olarak ün yaptığını da unutmamak gerek.

S4 mini ve S4 Active, Temmuz ayında piyasaya sürülmüş olacak. Ancak aynı tarihlerde belki de Note'dan daha büyük bir S4 ile karşılaşma ihtimalimiz de var.

Okuyucu Yorumları