Simpsons: Herkesi şaşırtan jenerik!

Popüler çizgi dizi Simpsons'ın son bölümünde kullanılan jenerik "yok artık" dedirtti. İşte o jenerik

Herkesi şaşırtan jenerik!

Çok konuşulan bu ilginç jeneriği izlemek için tıklayın...

Dünyanın en popüler çizgi dizisi The Simpsons çok konuşulan bir jenerik ile izleyici karşısına çıktı. Dizinin yapımcısı ve yeni jeneriğin yaratıcısı Banksy bu jenerik ile adeta devrim yaptı.

Banksy, İngiliz bir grafiti sanatçısı. Banksy onun sadece takma adı ve gerçek kimliği bilinmiyor ama onun İngiltere sokaklarındaki sıradışı, eleştirel çizimleri oldukça bilindik. Şimdi bu sıradışı sanatçı yine çok konuşulan bir işe imza attı.

Banksy dünyanın en popüler ve en uzun süre devam eden çizgi dizisi The Simpsons'lara öyle bir jenerik yaptı ki, bu jenerik günlerdir konuşuluyor. Simpsons'ların normal açılışının ardından ekrana gelen siyah kare sizi bir anda Çin'e götürüyor ve gördükleriniz şok etkisi yaratıyor...

İşten atılmadığım için çok mutluyum!

İşten atılmadığım için çok mutluyum!

The Simpsons'ların geçtiğimiz hafta yayınlanan bu yeni jeneriğinden ise nasibini en çok, dizinin çizimlerini Güney Kore'de yaptıran yapımcı firma alıyor. Jenerikte emek sömürüsü hiciv edilirken, çizerler bir köle gibi çalışırken gösteriliyor. Pandalar da çizimin yapıldığı firmada yük taşırken, kesilmiş yunus başı ile paketler kapatılırken ve tek boynuzlu bir at dvd deliği açarken görülüyor. Ancak jenerikte verilmek istenen asıl mesaj, Çin'deki çalışma şartlarının ne kadar kötü olduğu...

Dizinin jeneriği için Banksy'i seçen yapımcı ise "Hala işten atılmadığım için mutluyum. Bizi besleyen eli ısırdık ama Fox anlayışlı davrandı." şeklinde açıklama yaptı.

Çok konuşulan bu ilginç jeneriği izlemek için tıklayın...

Hurriyet

Okuyucu Yorumları