Sims 3 için yeni genişleme paketi...

Dünya çapında 100 milyondan fazla satan Sims 3 için ilk genişleme paketi yolda. İşte detaylar...

Sims 3 genişliyor!

Electronic Arts, The Sims 3 için ilk genişleme paketinin, Mac ve Windows için, 16 Kasım 2009 tarihinde satışa sunulacağını duyurdu.

Bağımlılık yapıcı bir hayat simülasyonu olan oyunda, sanal karakterinizin kişilik özelliklerini belirliyor ve hayatını iyileştirmeye çalışıyorsunuz. İşe gidip gelen, para kazanan, karnını doyuran, tuvalete giden, yatıp uyuyan, spor yapan, oynayan, eğlenen, tanışan, konuşan, öpüşen ve sevişen! Çocuk yapıp aile sahibi olan bu sanal karakterler, insanları dizilerden daha çok içine çekiyor. Ek paketler de önceki oyunlardan biliyoruz ki mobilya, giysi, iş, ev ve araba çeşitlerini arttırıyor, oyuna evcil hayvan besleme imkanı gibi şeyler katıyor. İşte böylece oyuncular içerikten tam sıkılacakken katılan birazcık baharatla oyuna geri dönüyorlar.

Şimdi yeni paket neler getiriyor bir bakalım...

The Sims World Adventures Expansion Pack

The Sims World Adventures Expansion Pack
Mısır'ın sırları oyuncualrı bekliyor

Bu yeni görev paketi oyuncuları ve Sims'lerini bir dünya seyahatine çıkartıyor. Çin'e, Fransa'ya, Mısır'a giderek saklı hazineleri arayan Sims, fotoğrafçılık gibi yeni yetenekler öğreniyor ve yeni fırsatların peşinden koşuyor. Bulduğu egzotik eşyalarla da evini süslüyor.

Bu görev paketini alanlara hediye edilen 1.000 Sim puanı ile oyun için sadece The Sims 3 Store'da bulunan eşyaları alarak oyun içerisinde kullanmak mümkün oluyor. Oyunun iPhone ve iPod Touch sürümleri ise 2010 yılında EA Mobile tarafından yayınlanacak. Bu mobil sürümler EA Mobile'ın tanıtacağı değişik bir oynanışa sahip olacaklar.

The Sims 3, haziran ayında Windows, Mac, iPhone ve iPod Touch için piyasaya sürülmüştü. The Sims serisi dünyanın en çok satan oyunları arasında yer alıyor. Her oyun için çıkan eklentiler oyunu ve yapımcıları daha zengin hale getiriyor. Serinin toplam satış rakamı 100 milyonun üzerinde.

Okuyucu Yorumları