Sims 4'te erkekler de hamile kalıyor!

Erkekler hamile kalabilir mi? Eğer oyun devi bu sorunu çözmezse, cevap "evet!"

Erkekler de hamile kaldı!

The Sims 4 oyununun "Get to Work" ek paketi ile ortaya çıkan bir sorun sonucunda, erkek karakterler de hamile kalabilir bir hale dönüşmüş durumdalar. Mart ayı sonlarında yayınlanan bu ilk ek paketin oyuna getirmesi planlanan yeni özellikler ise uzaylılar, yeni kariyerler ve çalışma yerleri idi. Ancak bahsi geçen sorun da ek paket ile beraber oyuna eklenmiş oldu.

The Sims 4 forumundaki oyuncular, oyun içerisindeki uzaylı tarafından kaçırılma olaylarının çok fazla olduğunu ve erkek Sim'lerin yabancı galaksilerden "bebek taşıyarak" döndüklerini belirtmekteydiler. Bu durum bir çeşit bilim-kurgu mantığı ile bir şekilde açıklanabilir olsa da, "Forum Gurus"un söylediğine göre bu bile mümkün değil.

Bu şikayetlerin ardından Electronic Arts, oyun içerisindeki uzaylı tarafından kaçırılma olaylarının sayısını azalttı ve erkeklerin hamile kalma "özelliklerini" iptal etti; en azından bu şekilde düşünmekteydiler. Oyuncuların bildirdiğine göre ise, oyun içerisindeki erkek karakterler artık uzaylı etkisi olmadan da hamile kalabiliyor.

Sims'cilerin söylediğine göre, hamile olan erkek karakterler sürekli olarak açlar, karınları büyüdükçe parlak patlamalar oluşuyor ve sürekli olarak "rahatsız" ve "şaşkın" gözüküyorlar. Ayrıca oyuncular tarafından yayınlanan, hayran kalmış kadın karakterlerin, hamile erkek karakterlerin eşlerini severken gözüktükleri veya doğum sancısı çeken erkek karakterlerin gözüktüğü pek çok fotoğraf da bulunmakta. Ayrıca, iddialara göre, erkek karakterlerin bebeklerini emzirmeleri de mümkün ve tabii ki bu sahne bulanıklaştırılmış durumda.

Görünene göre bu sorunun çözümü o kadar kolay olmayacak ve sorun, EA'in karşılaştığı en inatçı sorunlardan biri olacak...

Okuyucu Yorumları