Sinema kalitesinde Surround Sound hoparlör!

Logitech'in yeni hoparlörü ile film izlerken, oyun oynarken ve müzik dinlerken her detayı duyun!

Her detayı duyun

Logitech, film izlerken, oyun oynarken ve müzik dinlerken tüm detayları duyabilmenizi sağlayan Surround Sound Speaker Z906'yı piyasaya sunuyor. 500 Watt'lık güç sunan THX sertifikalı Logitech Z906, sineması kalitesindeki ses deneyimini oturma odanıza getiriyor.

THX Sertifikalı Hoparlörlerden 500 Watt Gücünde Ses
Logitech'in THX sertifikalı, en yeni hoparlör sistemi Logitech Z906, evinizi sallayacak şiddette, 500 Watt'lık güçlü bir ses sunuyor. Dolby digital ya da DTS kodlu ses kayıtları için hoparlörde yerleşik bulunan 5.1 dijital şifre çözme özelliği, kalabalığın gürültüsünden hemen arkanızdaki ayak seslerine kadar detaylı surround ses imkanı sunuyor. Evinizi sallayacak bir bas istiyorsanız portlu, yandan ateşlemeli subwoofer 165 Watt gücünde net ve temiz bir ses sunuyor. Ayrıca Z906, iki kanallı stereo'yu sizi eğlencenin içine alan surround ses deneyimine dönüştürüyor.

Oturma odası için tasarlanan Z906, altı ayrı ses cihazına bağlanabiliyor

Logitech Z906, iyi ses sunmanın yanı sıra mevcut oturma odası kurulumunuza da uyacak şekilde tasarlandı. Hoparlörü aynı anda TV, DVD, DVR, Blu-Ray player, Xbox 360, PLAYSTATION3, Wii ve iPod gibi altı farklı cihaza; hatta PC ya da Mac laptop'ınıza bağlayabiliyorsunuz. Z906 denetim konsolu, okunması kolay ekranı ve kurulumu kolay tasarımıyla ev eğlence sistemiyle uyum sağlıyor. Z906'nın kablosuz uzaktan kumandası, konforlu kullanım için koltuğunuzdan kalkmadan dinleme deneyiminizi kontrol etmenizi sağlıyor. Duvara monte edilebilen uydular ise evin tüm odalarını birer sinemaya dönüştürüyor.

Logitech Z906 Türkiye'de Satışa Sunulma Tarihi & Tavsiye Edilen Son Kullanıcı Fiyatı: Temmuz 2011 - 899 TL (KDV dahil)

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları