Sinemia, Üyelerini Sinemaya Uber ile Taşıyor

Şimdi sinemaseverler Sinemia Mobil Uygulaması üzerinden Uber çağırabiliyor!

Sinemaya Uber ile gitme fırsatı!

Sinemia, üyelerinin sinemaya tam vaktinde, en rahat ve kolay şekilde ulaşabilmeleri için mobil uygulaması üzerinden sağladığı kolaylıkların içerisinde Uber entegrasyonunu da ekledi. Sinemia Kurucusu Rıfat Oğuz, "Filmi sinemada izlemek başka hiçbir yerde bulamayacağımız sosyal bir etkinlik. Biz Sinemia ile her zaman, bu deneyimi baştan sona iyileştirmek ve mükemmelleştirmek için çalışıyoruz. Sinemia ve Uber entegrasyonu ise çalışmalarımızın en son ürünü. Sinemaseverler için kolaylığın yanı sıra, sinema keyfini ayrıcalıklı bir şekilde deneyimlemeyi de mümkün kılıyor," dedi.

Sinema keyfinin tüm adımları için tek uygulama

Sinema keyfinin tüm adımları için tek uygulama

Sinemia Mobil Uygulaması ile kullanıcılarına 360 derece bir deneyim sunuyor. Kullanıcılar sinemaya gitmeye karar verdikleri ilk andan son ana kadar tüm süreci uygulama üzerinden planlayabiliyor. Banka kartı altyapısını lokasyon bazlı teknolojiler ile birleştiren uygulama, seans ve film bilgilerine erişmekten ileri tarihli bilet almaya, uygulama üzerinden indirimli patlamış mısır almaktan filmdeki karakterin oyuncağını sipariş etmeye, binden fazla indirimli restoran ayrıcalıklarından yararlanmaktan izledikleri filmle ilgili yorumlarını paylaşmaya kadar tüm sinema keyfini tek noktada topluyor.

Uber yolculuklarında toplam 40 TL indirim

Uygulamanın pratik imkanlarından Uber çağırma özelliği de, şimdi indirim avantajıyla üyelerin keyfini katlıyor. Sinemia Premium Üyeleri, ilk iki uberXL yolculuklarında 20 TL indirim kazanıyor.

Okuyucu Yorumları