Sınıfını geçenlere tatilde tablet hediye edin

Tatilde sınıfını geçen çocuğunuza alacak bir hediye arıyorsanız bu tabletleri gözden geçirmelisiniz!

Tablet hediye edin!

Teknoloji şirketi Neoi'in Alman mühendisliğinin ürünü olan Android 4.0 OS destekli tableti "Neoi 610" ve telefon özelliği de taşıyan "NeoiDesc 603" sınıflarını başarıyla geçen öğrenciler için ideal birer tatil hediyesi olma özelliği taşıyor.

Tabletler , mobil olanaklardan ve Android dünyasının eğlenceli içeriklerinden uygun fiyatla ve 12 aya varan taksit olanağı ile yararlanmak isteyenlere önemli avantajlar sunuyor.

NEOI 610

Google Android 4.0 OS işletim sistemine sahip Neoi 610, 350 gram ağırlığı, 9.7 inçlik boyutu, Micro SD kart sayesinde 32 GB'a kadar arttırılabilen belleği, 1024 x 768 piksel çözünürlükteki yüksek kaliteli kapasitif dokunmatik ekranı, 1.5 GHz'lik işlemcisi ile kolay, hızlı ve etkin kullanım fırsatı sunuyor.

Gerek çoklu ortam içeriklerde, gerek e-postalar gibi günlük işlemlerde rahat kullanım imkanı yaratan Neoi 610, 15 saat çalışır durumda pil kapasitesi, 30 saatlik stand by süresi ile dikkat çekiyor. 3G şebekesine tam destek veren, Wi-Fi bağlantısına da sahip olan Neoi 610 ile bütün kablosuz ağlardan yararlanmak çok kolay hale geliyor. Ücretsiz Android uygulamaları yüklendiğinde, uygulama bulunan cihazlar ile WiFi üzerinden video görüşmesi yapabiliyor

3G USB modem ve HDMI çıkışına sahip olan Neoi 610, 8 MP'lik kamerası ile net görüntü kaydına, kaliteli görüntü seyretmeye, HDMI çıkışı ise kaliteli sunum yapma ve görüntü aktarmaya olanak sağlıyor.

Neoi 610'da Google, Neoi Android market içeriklerinden, Neoi Nimics, MSN, Skype, QQ video chat, VOIP gibi uygulamalardan yararlanma olanağı bulunuyor. Tabletin dik durmasını sağlayan tablet ayağı, 3G USB modem ve modem ara kablosu ücretsiz olarak veriliyor.

NEOIDESC 603

NEOIDESC 603
Neoi 603

NEOIDESC 603

NeoiDesc 603 ise tek elle rahatlıkla kullanılabilecek boyuta, 400 gramın altındaki ağırlığa, 1024 x 600 piksel çözünürlükteki yüksek kaliteli kapasitif dokunmatik ekrana sahip bulunuyor. Hem 2G hem de 3G şebekelerine tam destek veren 603 Tablet, telefon görüşmesinin yanı sıra her yerde yüksek hızda internete de ulaşmaya olanak tanıyor. Wi-Fi ve 3G bağlantısına sahip NeoiDesc 603'ün kablosuz ağ desteği ile evde, işte veya kamuya açık alanlardaki bütün kablosuz ağlardan yararlanmak çok kolay hale geliyor. Ücretsiz android uygulamaları Skype" veya "Tango" yüklendiğinde, uygulama bulunan cihazlar WiFi üzerinden video görüşmesi yapabiliyor

NeoiDesc 603'de ise Micro SD kart sayesinde 32 GB'ye kadar arttırılabilen 4 Gbit dahili bellek, 800 MhZ Cortex A8 işlemcisi, 2 Gbit sistem belleği gibi, uygulamalarda en yüksek verimi almaya olanak sağlayacak özellikler bulunuyor. Tabletin Arka yüzünde bulunan 5 MP ön yüzünde ise görüntülü görüşmeye olanak veren 0,3 MP kamerası mevcut.

Neoi Kurucu Ortağı Haluk Ege, kurumların ve kişilerin günümüz teknolojik olanaklarından yararlanmalarını sağlamak amacıyla Neoi tabletleri geliştirdiklerini, tabletlerin, gelişmiş özellikleri ve uygun fiyat-kalite dengesi, kredi kartına 12 aya varan taksit olanağı ile ideal birer tatil hediyesi olduğunu söyledi.

KVK servis ağı güvencesiyle tüketicinin hizmetine sunulan Neoi tabletler hakkında detaylı bilgi edinebilmek ve cihazı satın alabilmek için www.neoi.com.tr internet sitesini ziyaret etmek yeterli oluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları