Sınıfta mesaj çekti, mahkemelik oldu...

Ders sırasında cep telefonuyla mesaj çekerken yakalanan kız öğrencinin mahkemeye uzanan hikayesi...

Sınıfta mesajın sonu!

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 14 yaşındaki bir kız öğrenci, geçtiğimiz günlerde polislerce tutuklandı ve sorgulamaya alındı. Haberi ilginç kılan öğe ise bu genç kızın tutuklanmasının nedeninin sınıftayken bir arkadaşına cep telefonuyla mesaj çekmiş olması.

Cep telefonu kullanımının yasak olduğu okulda sınıfta bulunduğu süre boyunca bir arkadaşına mesaj çeken kız öğrenci, çok geçmeden yakalandı. Ardından okul yetkililerinin polisi araması ile birlikte gözaltına alınan öğrenci, bu konuyla ilgili olarak uzun bir süre sorgulandı. Sorgulandığı esnada cep telefonunun bulunmadığını ifade eden öğrenci, bu olayda herhangi bir suçunun olmadığını öne sürdü. Bunun üzerine en sonunda polis memurları öğrencinin annesini karakola çağırdı ve olayla ilgili anneye bilgi verdi. Annesinin yanında da cep telefonu taşımadığını savunan öğrenciden şüphelenmeye devam eden polis memurları ise son olarak bir kadın polis memurunu sorgu odasına çağırarak kız öğrencinin üzerini aramasını istedi.

Ve nihayetinde kız öğrencinin cep telefonunu iç çamaşırında sakladığı ortaya çıktı. Bu olayın ardından mahkemeye sevk edilen kız öğrencinin ilk duruşmasının 20 Nisan'da gerçekleşeceği belirtildi.

Okuyucu Yorumları