Sinirli Kuşlar ikinci filmleri ile geri dönüyor!

Rovio'nun yaptığı açıklamaya göre Angry Birds için yeni bir film, yolda!

Angry Birds'den sürpriz haber!

Rovio Entertainment ve Sony Pictures, geçtiğimiz yıl başarılı mobil oyun serisini taban alan The Angry Birds Movie animasyon sinema filmini yayımlamışlardı. Oyunların azalan popülerliğine rağmen film büyük bir başarıya imza atmış ve dünya genelinde yaklaşık olarak 350 milyon dolar gelir sağlamıştı ve film için tahmin edilen üretim bedeli 160 milyon dolar civarındaydı.

Şimdi ise Rovio yaptığı yeni açıklama ile bir devam filminin yolda olduğunu duyurdu. The Angry Birds Movie 2, Columbia Pictures ile beraber üretilecek ve Sony Pictures tarafından dağıtımı yapılacak. Filmin yayımlanma tarihi ise 2019 Eylül olarak duyurulmuş durumda. Film, Cartoon Network animasyon serisi The Marvelous Misadventures of Flapjack ile bilinen Thurop Van Orman tarafından yönetilecek.

Her ne kadar Rovio ikinci filmin ilkine göre çok daha popüler olmasını ümit etse de, bu başarı henüz garantilenmiş değil. Angry Birds popülerliği geçtiğimiz yıllarda oldukça azaldı ve Rovio, markaya olan bağımlılığını azaltma yoluna gitmeyi tercih etmiş durumda. Ancak ilk film, firmanın geçtiğimiz yıl kâr elde etmesini sağladı ve firma, bu başarıyı bir kez daha tekrar etmek istiyor.

Okuyucu Yorumları