Sınırsız genişbant internet!

Bu genişbant internet bağlantısının fiyatına ve fiyatına karşın sınırsız oluşuna inanamayacaksınız!

Sınırsız genişbant internet!

İnternet üzerinden yoğun şekilde dosya indiren ve genişbant interneti sonuna kadar kullananlar için imrendiren bir hizmet geliyor.

Önümüzdeki hafta Consumer Electronic Show 2010'da açılışı yapılacak olan yeni genişbant internet hizmeti, sınırsız bağlantı vaat ediyor.

Gerçek sınırsız 3G internet hizmeti sadece 39.99 dolara Amerikan şirketi DataJack tarafından sunulacak. Üstelik bu internet hizmeti için uzun vadeli bir sözleşme imzalanması da gerekmiyor!

Sınırsız internet aylık ne kadar?

Sınırsız internet aylık ne kadar?

Kullanıcılar istedikleri gibi abone olup, aboneliklerini iptal ettirebilecekler. Aboneliğini bitiren bir kullanıcı, uzun vadeli bir antlaşmaya imza atmadığı için herhangi bir tazminat ya da ek ücret ödemek zorunda da kalmıyor.

Aylık 40 dolar yaklaşık 60 Türk Lirası ediyor. 3G USB modem ise 99 dolara yani 150 TL'ye satılıyor. Üzerinde Micro-SD slotu olan modem veri depolamakta da kullanılabiliyor.

Bu hizmeti 12 ay kesintisiz kullanan müşterilere bir ay sınırsız bağlantı da şirket tarafından hediye ediliyor. Tek bir eksisi var ki bütün artıları götürüyor: Bu hizmet şimdilik sadece Amerika'da sunuluyor.

CHIP Online'ın yorumu:
Darısı Türkiye'nin başına, tüketiciler hem ADSL'de, hem de 3G'de kotasız ve ekonomik paketler görmek istiyor.

Okuyucu Yorumları