Sıra geldi ucuz iPad'e!

Herkes merakla ucuz bir iPhone modeli beklerken, Apple bize ucuz bir iPad sunmanın peşinde olabilir!

Sıra ucuz iPad'e mi geldi?

Apple'ın tablet piyasasında düşük fiyatlı ürün olarak konumlandırdığı iPad 2 emekli olmaya hazırlanırken, yerine iPad 4'ün mü yoksa farklı bir fiyat aralığında satılması beklenen iPad 5'in mi geçeceği merak konusu.

Eski tip bir konnektör ve Retina olmayan bir ekran kullanan iPad 2'nin şimdiye dek raflardaki yerini koruması cihazın ABD fiyatının 399 dolar olmasından ileri geliyordu. Apple, bu fiyat segmentinde varlığını sürdürebilmek için ihtiyaç duyduğu iPad 2'yi nihayet tedavülden kaldırmaya hazırlanırken, yerini alacak cihazın iPad 4 yerine bu fiyata yakın bir fiyatla satılması beklenen iPad 5 olacağı ve firmanın, Mini modeli hariç, tablet piyasasında tek bir modelle varlık göstereceği endüstri çevrelerinde sıklıkla dile getiriliyor.

iPad 5'le ilgili fiyat bilgisinin cihaz Eylül ayında piyasaya çıkmadan kısa bir süre önce belli olacağı bildirilirken, tabletin adet olduğu üzere bir önceki nesle göre yüzde 25 ila 33 oranında daha hafif bir yapıya sahip olacağı gelen bilgiler arasında. Ama iddialar doğru çıkarsa, teknoloji harikası bir iPad 5 yerine, ucuz tablet segmentine hitap eden bir cihaz görmemiz kimse için sürpriz olmamalı...

Okuyucu Yorumları