Siri Speaker'ın Ekranı Olabilir!

Apple'ın üst düzey yöneticisi Phil Schiller, son dönemde çok konuşulan Siri Speaker'la ilgili önemli bir ipucu vermiş olabilir!

Siri Speaker'dan yeni ipucu!

Apple'ın son dönemde dedikodusu sıkça yapılan akıllı hoparlörleri Siri Speaker'ın nasıl görüneceğine dair yeni ipuçları var.

Apple yöneticisi Phil Schiller, Gadgets360 ile röportajında sesle çalışan bir akıllı cihazın "ekranlı" olmasının faydalarından bahsetti. Amazon ve Google'ın akıllı hoparlörlerinde ekran bulunmuyor. Schiller ise ekranın faydalarından şöyle bahsetti:

"Sesli asistanın gerçekten faydalı olacağı birçok alan var, ancak bu bir ekrana sahip olmak istemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Dolayısıyla ekranın olmaması, bence çoğu duruma uymuyor."

"Bence sesli asistanlar inanılmaz derecede güçlüler ve zeka seviyeleri giderek artıyor. Bizler için daha fazlasını yapacaklar ancak ekranın rolü, önemini korumayı sürdürüyor."

Schiller'ın söylediklerine bakarak çeşitli tahminler yürütmek mümkün. Örneğin beklenen Siri Speaker, hoparlörle iPad'in bir birleşimi olabilir. Yine de elimizde neredeyse hiçbir somut bilgi yokken tahmin yürütmek zor. Schiller, röportajda Siri Speaker'ın gerçek olup olmadığıyla ilgili hiçbir şey söylemedi. Yine de Siri'nin diğer cihazlara, belki de bir ev eğlence sistemine nasıl genişleyebileceğini bilmek güzel.

Okuyucu Yorumları