Şirketinizin adını başkalarına kaptırmayın

Yıllarca yürüttüğünüz işinizin adının başkasının eline geçmemesi için ne yapmalısınız?

Başkalarına kaptırmayın

İsim tescili konusunda elini çabuk tutmayan firmalarıysa daha büyük tehditler bekliyor. Yıllarca uğraşıp kurduğunuz büyüttüğünüz firmanız başkalarının eline geçebilir.
İsim ve marka tescili, ülkemizdeki KOBİ'lerin pek dikkat etmediği bir detay olsa da her gün ticaret mahkemeleri bu davalarla uğraşıyor.

Yıllarca yürüttüğünüz işiniz, yeni kurulmuş ve aynı adı seçen bir şirket tarafından tescil edilirse sizin marka hakkınızı kaybetme riskiniz doğuyor.

Diğer bir yaygın yöntemse, marka tescili yapmayan şirketlerin isimlerini kapan ve tehdit eden dolandırıcılar. Özellikle kendi adınıza açılan web sitenizi tescil ettirmezseniz, Çin'den bir e-posta alıp şirketinizin ismini geri almak için binlerce dolar ödemenizi talep eden dolandırıcılarla karşılaşabilirsiniz.

İş dünyasında her gün yaşanan bu sıkıntılara karşı kendinizi korumak istiyorsanız, Sentasarla. com 'un KOBİ'lere özel hazırladığı avantajlı tarifesi sorunlarınıza çözüm olacak.

Adres Patent markası altında hazırlanan paket program ile KOBİ'ler tüm yasal tescil ve web sitesi işlemlerini yapabilecek.

Sentasarla. com'un 30 dakika içerisinde web sitesi hazırlama kitini kullanan KOBİ'ler, kendilerini İnternet üzerinden tanıtabilirken marka tescili de yapabilecek. Paket program içerisinde, domain+ hosting, marka tescili, web sitesi ve mobil site bulunuyor.
Sentasarla.com dan alan adı hosting ve mail hizmetine toplam 59 TL'ye sahip olunabilirken, Adres Patent'in paketinin ücreti ise 1000 TL olarak belirlendi.
KOBİ'ler tek bir paketi kullanarak isim ve itibarlarını kaybetmekten kurtulurken, mobil dünyada da yer alıyor.

Okuyucu Yorumları