SIXAXIS titrer mi?

Sony başını derde sokan DualShock sisteminden sonra PlayStation 3'ün SIXAXIS'ini de titretecek!

SIXAXIS titrer mi?

Sony, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, PlayStation 3'ün fiyatında indirime gidileceğini ve 80 GB'lık PlayStation 3 modelini Amerika Birleşik Devletleri için duyurdu.

PlayStation 2 üretiminin durması nedeni ile, PS3 fiyatlardaki düşüş normal karşılanırken, Sony'nin resimlerini basına verdiği 80 GB'lık PlayStation 3 kutuları oldukça dikkat çekti. Bu dikkat çekişin sebebi ise, 80 GB'lık modelin bir paket (bundle) olarak piyasaya çıkacak olması. Yani, 80 GB'lık PS3'ün yanında, bir de Motorstorm oyununa sahip olunabilecek. Motorstorm'lu 80 GB'lık PlayStation 3 paketi, 599$'luk fiyatı ile raflardaki yerini alacak.

Dikkatli PS3 severlerin aklını karıştıran bir başka nokta var ki, o da bir hayli can alıcı. 80 GB'lık PlayStation 3 kutusunun üzerindenki Sixaxis'in "Home" tuşu, 20 ve 60 GB'lık modellerden farklı olarak kırmızı renk ışık saçıyor. Bu da birçok kişi tarafından Sixaxis'in titreşim özelliğinin açık veya kapalı olduğunu haber veren bir ışıklandırma sistemi olarak yorumlandı. PS3 hayranları ise 80 GB'lık modelin titreyen Sixaxis'ine Rumblaxis demeye bile başladılar.

Okuyucu Yorumları