Siz konuşun, GVZ FreeTalk yazsın!

Bu yazılım, tüm Türkçe konuşmaları yazıya dökebiliyor ve fazlasını da yapıyor!

Mikrofondan metne!

Türkçe ses teknolojileri alanında gelişmiş çözümler kullanıcılarla buluşturan Sestek'in GVZ FreeTalk çözümüyle konuşmaları yazıya dökmek hiç olmadığı kadar kolaylaşıyor. GVZ FreeTalk, mikrofon aracılığıyla söylenenleri eşzamanlı olarak metne dönüştürmekle kalmıyor, bilgisayarların sesle kumanda edilebilmesini de sağlıyor. GVZ FreeTalk, çeşitli aksanlara uyumlu benzersiz Türkçe tanımlama desteğiyle konuşmaları en hatasız şekilde metne aktarabiliyor.

Ellerinizi kullanmadan yazı yazmaya ne dersiniz? Twitter'da bile...

GVZ FreeTalk kullanarak konuşmaları anında yazıya dökmek mümkün. Bir diğer ifadeyle ellerinizi kullanmadan yazı yazabiliyorsunuz. GVZ FreeTalk sayesinde bilgisayar başında yazı yazmakla vakit yitirmiyor, zamanınızı en etkili biçimde kullanabiliyorsunuz. İster bir mektubu dikte ettirin, isterseniz aklınızdaki notları yazıya dökmek için kullanın, GVZ FreeTalk benzersiz bir kolaylık sağlıyor. GVZ FreeTalk'un sunduğu avantajlar bu kadarla da kalmıyor. Konuşarak bilgisayarları kumanda edebiliyor, bilgisayar ortamında klavyeyle giriş yapılabilen her alana konuşarak yazı yazabiliyorsunuz. İster blog yazarı olun ister Twitter kullanıcısı, konuşmalarınızı yazıya dökmek için GVZ FreeTalk kullanmanız yeterli.

GVZ FreeTalk, özel tanımlamalı sesli komutlarla rakam ve matematiksel sembollerin yazıya dökülebilmesi özelliğine de sahip bulunuyor. Tarihleri rakam veya harfle, istenilen formatta yazdırma imkanı sunuyor. GVZ FreeTalk kullanırken sisteme yeni kelimeler eklenebildiği gibi, mevcut kelimelerin okunuşunu değiştirmek de mümkün.

GVZ FreeTalk, Standart ve Pro olarak kullanıcılara iki farklı paket halinde sunuluyor. GVZ FreeTalk Pro, tüm temel gereksinimlere yanıt veren Standart pakete ek olarak internette arama komut desteği ve dikte edilen metinlerin ses kaydı olarak dinlenebilmesi gibi pek çok ekstra avantaja sahip bulunuyor.

GVZ FreeTalk www.sestek.com.tr adresinden online olarak satın alınabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları