Size Özel Sinema; Creative Zen Vision W

Elektronik devi Creative, yeni ürünü Zen Vision W ile mobil sinema keyfini ikiye katlıyor.

Size Özel Sinema

Zen Vision W, oldukça şık tasarımı ve zengin özellikleriyle göze çarpıyor. 30 GB'lık kapasitesi, 120 saat film, 15.000 adet şarkı veya onbinlerce fotoğraf saklayabilmenize imkan sağlıyor. 262k renk tanımlı, 640x480 çözünürlük sunan 4.3" lik TFT LCD ekran ile tüm menülere rahatlıkla erişirken, filmlerinizi de tıpkı bir sinema salonundaymış gibi canlı renklerde seyredebiliyorsunuz. Filmlerinizi veya fotoğraflarınızı Tv'de veya projeksiyonda görüntülemek isterseniz Tv-out bağlantısını kullanarak direkt çıkış alabilirsiniz. Film izlemekten veya müzik dinlemekten sıkıldıysanız, FM radyo özelliğini açarak, dilediğiniz radyo kanalını da dinleyebilirsiniz.

Zen Vision W, compact flash kart slotu olması nedeniyle özellikle dijital fotoğraf makinesi kullanıcılarının da ilgisini çekiyor. Compact flash kart ile rahatlıkla dosya aktarımı yapabiliyorsunuz. Eğer SD veya MMC kart kullanıyorsanız, opsiyonel adaptörü satın alarak bu kartları da Zen Vision ile kullanabilmek mümkün.

Size Özel Sinema; Creative Zen Vision W

Film oynatımı, mp3 çalma, radyo, radyodan kayıt ve ses kayıt özelliklerinin yanı sıra Zen Vision W, taşınabilir disk ve özellikle kişisel ajanda olarak kullanılabiliyor. Microsoft Outlook yazılımıyla senkronize olabilen cihaza günlük işlerinizi, takvim notlarınızı ve kontakt listenizi aktarabiliyorsunuz.

Tüm bu özellikleri yüksek kapasiteli Li-ion pil ile uzun süreli olarak kullanabiliyorsunuz. Kesintisiz 13 saat müzik dinleme ve 4.5 saat film oynatma yeteneklerine sahip standard pilin yanı sıra opsiyonel olarak satılan yüksek kapasiteli pil ile kullanım süresini 2 katına çıkartmak da mümkün.

Creative, Zen Vision W'nın tüm bu zengin özelliklerini yeterli bulmamış olacak ki, cihazla birlikte kullanılabilecek opsiyonel bir çok aksesuarı da beğenimize sunuyor. IR uzaktan kumanda, taşıma kılıfı, dok ünitesi vb. bir çok aksesuara sahip olan Zen Vision W'ya sahip olanlar, hayatı çok daha eğlenceli yaşayabilecekler.

Okuyucu Yorumları