Skyrim de nasıl yetenek yükseltilir?

Bu efsane oyunu oynarken yetenekleriniz yavaş mı artıyor? O zaman bir de bu muhteşem "şeyi" deneyin!

Yaratıcılıkta son nokta!

Bazı oyuncular vardır, oyunlarını inanılmaz bir düzen içerisinde birkaç kere bitirmek suretiyle oynarlar. Bir de oyunu beğenmedikleri ya da zorlandıkları anda hileye başvuran oyuncular vardır ki kendileri ellerine geçen oyunları o ya da bu şekilde bitirirler.

Daha önce yaptığı icatlarıyla da tanınan comicsacrifice, yaptığı son ilginç tasarımı ile bugünlerde fazlasıyla ön plana çıkmış durumda. Kendisi Skyrim için bambaşka bir düzenek tasarladı ve bu sayede karakterinin yeteneklerini çok daha hızlı bir şekilde geliştirdi. Tasarımın başkahramanlarıysa Lego ve Playstation 3 kolundan başkası değil.

Kendisi yaptığı açıklamasında şöyle konuştu; "Lego'lardan PS3 kolunu tutan ve belirli aralıklarla sağ arka düğmeye basan bir düzenek yaptım. Böylece karakterim kendisini sürekli iyileştirir oldu. Oyunun "Ustengrav" bölgesindeki "the horn of Juergen windcaller" görevinde bulunan ve yerden düzenli olarak çıkan alevlerin üzerinde duran karakterim periyodik olarak zarar alıyor. Yaptığım düzenek sayesindeyse bu zarar "healing" özelliğim ile iyileştiriliyor ve böylece healing özelliğim yakın zamanda 100 olacak. Hazırladığım düzenek beni yapacak başka işi olmayan bir kişi gibi gösterebilir ama herkesin seçim hakkı var değil mi?"

Oyun sektörünün geldiği boyutlarsa artık tartışılmaz bir noktada; bırakın oyun firmalarını, kullanıcılar bile oyunlarla alakalı icatlar yapıyorlar.

Okuyucu Yorumları