Skyrim'in büyük Xbox 360 sorunu

Birçok oyuncunun yaşadığı bu sorunlar, Skyrim keyfini eziyete dönüştürüyor...

Skyrim de hatalarıyla geldi!

Bethesda'nın uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve geçtiğimiz haftalarda piyasaya çıkan oyunu Elder Scrolls V: Skyrim, şimdiden sorun yaşamaya başladı.

Skyrim'i alıp, keyifle oynamak isteyen oyuncuların birçoğu karşılaştıkları bazı "bug"lardan rahatsız oldu ve firma yetkililerine bu durumu bildirdi. Ardı arkası kesilmeyen bu bildirimler sonucu Bethesda konuyu fazlasıyla ciddiye almış durumda.

Karşılaşılan sorunların en büyüğü direkt olarak Xbox 360 kullanıcılarıyla alakalı zira oyunu konsollarının sabit diskine kuran oyuncular, Skyrim'in grafiklerinin o kadar da güzel olmadığını fark etti. Bethesda'dan yapılan açılamaysa şöyle oldu; "Bize gönderilen bilgilerin birçoğunda, Skyrim'i hard disklerinden oynamaya çalışan oyuncuların, büyük ölçüde görüntü kalitesi kaybına uğradığını anladık. Bu sorunu biz de fark ettik ve gerekeni en kısa sürede yapacağız."

Bir cevap da Twitter'dan...

Bir cevap da Twitter'dan...

Firmanın satış ve pazarlama müdürü olan Pete Hines de sorun yaşayan oyuncuları rahatlatmak amacı ile, bir dizi Twitter mesajı yayınladı. Hines; "Skyrim'de görülen bug'lar için çalışmalara çoktan başladık. Oyunun bulunduğu her platform için yapılan yeni güncellemeler, yakında sizlerle olacak" diyerek, endişeli oyuncuların yüreğine su serpti.

Elder Scrolls V: Skyrim arabirim hatalarından tutunda da, oyun içi çökmelere kadar birçok farklı sorun yaşıyor. Fakat sadık RPG oyuncuları kendisini o kadar beğendi ki bütün bu hatalarına rağmen Skyrim hala zirvedeki yerini koruyor.

Okuyucu Yorumları