85 yaşındaki "Skyrim'in Büyükannesi" Shirley Curry'nin ölmeden önceki isteği: Elder Scroll 6 oynamak!

Skyrim'in Büyükannesi olarak bilinen 85 yaşındaki Shirley Curry, ölmeden önce en çok istediği şeyi açıkladı: Elder Scroll 6 oynamak!

"Skyrim'in Büyükannesi" ölmeden önce Elder Scroll 6 oynamak istiyor

Skyrim’in Büyükannesi (Skyrim Grandma) olarak da bilinen Shirley Curry'nin Todd Howard'a bir mesajı var: "Acele edin ve The Elder Scrolls 6'yı bitirin."

85 yaşındaki Shirley, Skyrim oynadığı YouTube kanalıyla ün kazanmış bir isim. Youtube topluluğunda ve pek çok kişinin kalbinde kendine yer kazanmayı başardı. Ve söylediğine göre aramızdan ayrılmadan önce The Elder Scrolls 6 oynamak istiyor.

PAX East 2022 panelinin Soru-Cevap bölümünde konuşan bir hayran, Shirley'e Bethesda patronu Todd Howard ile şahsen görüşseydi ne söyleyeceğini sordu. Cevap ilgi çekiciydi: "Ondan bana harika bir oyun vermesini isterdim ve ondan acele edip The Elder Scrolls 6'yı bitirmesini isterdim. Ölmeden önce oynamak istiyorum."

Skyrim’in Büyükannesi” olarak anılan Shirley Curry, popüler bir oyun ünlüsü haline gelmiş durumda. Hatta hayranları oyun için bir mod geliştirerek Curry’yi ölümsüzleştirdi. Eğer Dragonborn'unuza Lydia'nın eşlik etmesinden bıktıysanız, Lydia’nın yerine maceralarınızda size Shirley’nin eşlik etmesini ve yaratıkları öldürmesini izleyebilirsiniz.

Bethesda'nın yaklaşmakta olan Elder Scrolls 6'da Skyrim’in Büyükannesi’ni NPC olarak eklemeye söz vermiş olması da takipçilerinin içini ısıtıyor. Ne yazık ki, geliştiricilerin Starfield üzerine odaklanmış olmalarından dolayı oyunun en azından şimdilik uzun bir süre daha sunulması beklenmiyor.

Özellikle bu yılın başlarında geçirdiği bir sağlık sorunu göz önüne alındığında, Shirley’nin sözlerinin etkili olduğunu söyleyebiliriz. Twitter'da bir hayranıyla konuşan YouTuber, uyurken felç geçirdiğini paylaştı. Dahası, Skyrim hakkında birçok şeyi hatırlayamıyordu.