Skywalker'ın Ölümünü O Bile Beklemiyormuş

Star Wars'un efsane karakteri Luke Skywalker'ın son filmde ölmesinin ardından, Mark Hamill ilginç açıklamalar yaptı!

O bile bu ölümü beklemiyormuş

Eğer Star Wars: The Last Jedi'ın büyük ölümünden mutlu olmayan gruptaysanız, Luke Skywalker'ı oynayan aktör Mark Hamill'in cümleleri ilginizi çekebilir. Ünlü aktörün söylediğine göre George Lucas senaryolarında da Luke ölmekteydi ancak bu kadar yakın zaman içerisinde değil. Lucas, serinin devamı için seneryao hazırlıyordu ancak seri Disney'e satılınca bu senaryolar rafa kalkmıştı.

IGN tarafından yayınlanan makalede Hamill, "George'un Luke'u (Bölüm) 9'un sonuna, Leia'yı eğitmesinin sonrasına kadar öldürmediğini biliyorum" diyor. Lucas, orijinal Star Wars üçlemesini yazmış, yönetmiş ve üretmişti.

2017 Aralık ayında yayımlanan ve dokuz filmlik serinin sekizinci üyesi olan "The Last Jedi" (Son Jedi) filminde Luke'un, filmin çekimleri sırasında hayatını kaybeden Carrie Fisher tarafından oynanan kardeşi Leia'ı Jedi yolunda eğitmesinden hiç bahsedilmiyor.

Bunlar ve benzeri sebeplerden dolayı da Hamill'in Bölüm 9'da bir şekilde tekrar görülmesi ümit ediliyor. Luke'un öldüğünü kabul etmekte zorlandığını belirten Hamill ise bir sonraki filmde rolü olup olmadığını bilmediğini belirtirken, kimsenin bu konuda kendisi ile konuşmadığını söylüyor...

Okuyucu Yorumları