SM-W2019 Tüm Ayrıntılarıyla Karşımızda

Yeni SM-W2019 görüntüleri, kapaklı telefonu tüm zarafetiyle ortaya koyuyor.

Kapaklı Samsung'tan yeni kareler

amsung'un önümüzdeki haftalarda piyasaya süreceği yeni bir kapaklı telefon var. Yeni SM-W2019 görüntüleri dün ortaya çıktı. Daha önce bu cihazın sızan bazı görüntülerini görmüştük. Tasarım önceki model SM-W2018'e benziyor denebilir.

SM-W2019 Tüm Ayrıntılarıyla Karşımızda

Bu cihazın açıklanacağı şirket henüz onaylanmadı. Her ne zaman açıklanacak olursa olsun, sadece Güney Kore ve Çin'de mevcut olacağı neredeyse kesin. Samsung, diğer pazarlarda çok fazla talep olmadığı için amiral gemisi olan kapaklı telefonunu yaygın bir şekilde piyasaya sürmüyor.

Samsung bir önceki modeli geçen yıl Aralık ayında açıklamıştı. Telefonun bu sene aynı zamanlarda resmi bir duyuru ile açıklanması kuvvetle muhtemel.

Kapaklı telefonun iki Full HD çözünürlüklü AMOLED ekranı olacak. İşlemci olaraksa Snapdragon 845 tercih edilmiş . Bu görüntüler ayrıca cihazın çift arka kameraya sahip olacağını da gösterir nitelikte. Sahne Optimize Edici gibi bazı kamera yazılımı özelliklerine de sahip olması bekleniyor.

Samsung'un kapaklı telefonu, birinci sınıf bir cihaz. Metalden yapılmış olduğunu ve sağlam bir yapıya sahip olduğunu görebiliyoruz. Bunun dışında 3,5 mm kulaklık jakına sahip olmadığı da görünenler arasında.

Yazılım tarafında, büyük olasılıkla Android 8.1 Oreo ile gelecek. Cihaz elbette, Android 9 Pie'a da bir güncelleme alacaktır, ancak yayınlandıktan sonra bunun ne kadar süreceğini bilen yok.

Şirket yakında bu cihaz için resmi fiyatlandırma ve stok durumu bilgilerini açıklayacak. SM-W2019 hakkındaki tüm detayların Samsung tarafından açıklanması için birkaç haftadan kısa olabilir.

Okuyucu Yorumları