smartcon2019 30 Üniversite Öğrencisine Ücretsiz

smartcon2019 İstanbul, 30 üniversite öğrencisini ücretsiz ağırlayacak.

smartcon2019 30 öğrenciye ücretsiz

2015 yılından itibaren İstanbul, Dubai ve Ankara'da büyük başarı ile gerçekleştirilen bölgenin en akıllı konferansı smartcon, 1661 şirketi, zirvede yer alan 351 konuşmacı, 4454 katılımcı ve 120 sponsor ile bir araya getirdi.

Oracle'ın ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan smartcon2019 İstanbul Zirvesi kapsamında yapay zeka, ileri analitik yöntemler, dijital dönüşüm ve büyük veri gibi yıkıcı teknoloji gündemleri; kurumsal organizasyonlar ve yıkıcı girişimler ekosistemi odağında derinlemesine ele alınacak. Global trendler ve iş modellerinin Türkiye ve farklı sektör şartlarına göre değerlendirileceği Zirve'de teknolojinin dönüştürücü gücü, veriden değer yaratmak ve geleceğin şirketini tasarlamak gibi gündemler tartışılırken, 1000'e yakın katılımcı yeni teknolojilerin iş dünyasına uygulamalarını dinleme fırsatı bulacak.

smartcon zirveleri sosyal sorumluluk kapsamında, her sene yıkıcı teknolojiler alanında üniversitelerin ilgili bölümlerinde öğrenim gören sektör adaylarını, alanında dünyanın en önde gelen isimleriyle bir araya getiriyor.

30 Ağustos 2019 tarihine kadar yapılacak başvuruların değerlendirilmesi sonucunda belirlenecek olan 30 lisans ya da yüksek lisans öğrencisi, smartcon2019 İstanbul'a ücretsiz katılım hakkı kazanacak. Başvuru için; https://tr.surveymonkey.com/r/ZJGNZVC

Okuyucu Yorumları