Smartphone'dan çok öte

Cep telefonu, cep bilgisayarı hatta uzaktan kumanda.

Smartphone'dan çok öte

BenQ – Siemens’in yeni smart-phone’u P50, telefon, bilgisayar ve uzaktan kumanda gibi pek çok özelliği birarada sunuyor.

E-posta isletimcisi ile posta kutunuzu cebinize getiren telefon, “Universal Remote Control” özelliği ile tv, dvd gibi elektronik aletleri uzaktan kumanda edebilen bir kumandaya dönüşebiliyor Ses tanıma özelliği sadece rehber aramalarıyla sınırlı değil, sesli komutla telefondaki istediğiniz uygulamayı çalıştırabiliyorsunuz.

Ergonomik QWERTY tuş takımı kullanım kolaylığı sunarken, el yazısı tanıma özelliği hızınıza hız katıyor. Masaüstü Microsoft uygulamaları sayesinde tüm dökümanlarınızı yanınızda taşıyabilir, mobil durumdayken istenen değişiklikleri yapabilirsiniz.

Kablosuz iletişimin tüm olanaklarını sunan P50’yle beraber gelen Skype veya diğer bir VOIP servis yazılımı ile dünyanın her yerinden ücretsiz ya da çok ucuza telefon görüşmesi yapabilir, MSN Messenger ile istediğiniz an on-line olabilirsiniz. Microsoft Windows Mobile yüklü BenQ P50, kullandığı ActiveSync yazılım ile bilgisayarınızla ile tam uyumluluk ve senkronizasyon sağlıyor ve Outlook dahil tüm veri giriş çıkışlarınızı bilgisayarınızla eş zamanlı olarak izleme imkanı sunuyor. Uzun uçuşlarda uçuş moduyla telefon işlevini kapatan P50, diğer tüm özellikleriyle uçuş boyunca yanınızda.

P50’nin güçlü 1.3 megapiksel kamerası ve arttırılabilir hafızası sayesinde uzun video-kliplere imza atabilir, tüm popüler formatlarda müzik dinleyebilir, hızlı işlemcisiyle java oyunları oynayabilirsiniz. Microsoft Windows Mobile 2003 Pocket PC Phone Edition işletim sistemine sahip olan P50, WAN handheld (Wireless Access Network Handheld), Quad-band, GSM 850/900/1800/1900 MHz frekanslarını destekliyor.

Okuyucu Yorumları