Smile ADSL CeBIT'te!

Smile ADSL, CeBIT Eurasia'da 7'den 70'e herkesi Smile dünyası ile buluşturdu...<br />

Smile ADSL CeBIT'te!

Yeni nesil telekomünikasyon ve internet hizmetleriyle öne çıkan smile adsl, 7'den 70'e herkesi kucaklayan katma değerli hizmet ve ürünlerini, 7-11 Ekim tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen CeBIT Bilişim Eurasia'da, "smile dünyası" standında tanıttı.

Dünya'da genişbant internet, telekomünikasyon ve TV hizmetlerinin bir arada sunulduğu 3'lü Oyun yaklaşımını Türkiye'de ilk kez hayata geçirme çalışmalarını sürdüren smile adsl; bireysel ve kurumsal alanda sunduğu yepyeni avantajlara sahip sesli iletişim, mobil yaşam, tv, eğitim, müzik ve oyun hizmet paketlerini smile dünyası standında canlı demolarla sergiledi.

Doğan Telekom Müdürü Fazıl Esen, smile dünyası standında gerçekleştirdiği basın toplantısında, smile dünyası ile gelen ürün ve servisleri hakkında bilgi verdi. Fazıl Esen, 2009 yılında telekom sektöründe yaşanan değişimlerin internet pazarına etkilerini değerlendirerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Esen konuşmasında: ""smile dünyası", 2009 başında başlattığımız ve smile adsl abonelerine uygun fiyatlarla kaliteli internet erişimi sunmanın ötesinde; eğitimden eğlenceye, ses taşımadan televizyon hizmetlerine uzanan geniş bir spektrumda 7'den 70'i kucaklayan çeşitlilikte tasarlanan servislerin tek çatı altında topladığı bir oluşumun adı. Çoklu seçenekleri ve kapsamlı hizmetleri tek bir faturada toplayan smile adsl, pek çok avantajı da beraberinde getiriyor. En önemlisi de, abonelerimizin yurtiçi ve yurtdışı telefon görüşmelerini limitsiz şekilde gerçekleştirebilecekleri "smile talk"'un da dahil olduğu 8 ayrı servisi, tek bir fatura üzerinden takip edebilmenin kolaylığını sunuyor olacağız." dedi.

smile talk ile iletişim alışkanlıkları değişecek

smile talk ile iletişim alışkanlıkları değişecek

smile adsl, sunduğu kapsamlı iletişim hizmetleriyle ev ve işyerlerindeki telefon kullanımı alışkanlıklarında köklü değişiklikler getirecek. smile adsl abonelerinin hayatını kolaylaştıracak yeniliklerden biri olan "smile talk" hizmeti ile mobil görüşmeler de dahil, tüm yurtiçi ve yurtdışı telefon görüşmeleri, mevcut telefon numarayı değiştirme zorunluluğu olmadan, uygun fiyat ve yüksek kaliteyle yapılabilecek. Üstelik smile adsl aboneleri ile aralarındaki tüm konuşmalar limitsiz olacak. smile talk görüşmelerinin faturası da adsl faturası içinde abonenin evine gelecek. Her tür kullanım alışkanlğına uygun alternatifli paketler ile, bugüne kadar ödediğiniz faturaların çok daha altında ödeyerek, sürpriz fatura olmadan alıştığınız miktarlarda konuşabilirsiniz.

smile gezgin ile dünyanın her yerinden internet hizmeti: Hem gezerim, hem internete bağlanırım diyenler, "smile gezgin" hizmetiyle yurtdışında pahalı internet kullanımına son veriyor. smile adsl aboneleri, smile gezgin ile yurtdışında ister bilgisayarları ister cep telefonları ile 100 binden fazla WiFi noktasından, smile adsl kullanıcı adı ve şifrelerini kullanarak internete bağlanabilecekler.

smile vitamin: Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak hazırlanmış ve hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin ihtiyaçlarına hitap eden "smile vitamin" paketleri, İlköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin matematik, fen, teknoloji, türkçe ve sosyal bilgiler derslerini kapsayan interaktif etkinlikler, canlandırma, deney, üç boyutlu eğitsel nesne ve alıştırmaları kapsıyor. Bunun yanı sıra değerlendirme ve seviye tespit sınavları, sınıf ve soru cevap etkinliği, smile vitamin hizmetini alan tüm smile adsl abonelerini bekliyor. smile vitamin, çok yakında Lise ve İngilizce paketi ile de smile adsl abonelerinin hizmetinde olacak.

Ve smile TV...

Ve smile TV...

smile TV: smile adsl hizmetleri kapsamında sunulan smile TV paketi; dizi ve sinema meraklılarının Kurtlar Vadisi, Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü gibi popüler dizilerin kaçırılan bölümlerini ve vizyon filmlerini diledikleri zaman izleyebilmelerine, futbolseverlerin ise uydu alıcı ile mekan gerektirmeden ve yüksek bedeller ödemeden UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve BankAsya 1. Lig maçlarını canlı olarak izleyebilmelerine olanak tanıyor. smile TV'den alacağınız içerikleri, dilerseniz mobil ödeme ile güvenle ve hızla ödeyebilir, dilerseniz içerik tutarını mevcut smile adsl faturanıza yansıtabilirsiniz.

smile oyuncu: smile oyuncu portalı, sadece smile adsl aboneleri için tasarlanmış, binlerce flash oyunu ve masa oyununu kapsayan eğlenceli bir sitedir. Spor, strateji, dövüş, beceri, araba, yarış, kült, maceranın yanı sıra; okey, king,tavla,satranç ve benzeri oyunları kapsıyor.

smile müzik: smile adsl abonelerinin smile müzik'in web sitesinden; binlerce ve her türde yerli parçayı dinleyebildiği ve çalma listesini dilediğince oluşturulabildiği hizmettir. Web sitesinden satın alacağınız Gold Paket'inizi dilerseniz kredi kartınızla alabilir, dilerseniz kredi kartı bilgilerinizi vermeden paket bedelini mevcut smile adsl faturanıza yansıtabilirsiniz.

smile güvenlik paketi: smile adsl, kullanıcılarının internet özgürlüğünü, komple güvenlik çözümü "smile güvenlik" paketiyle internet üzerinden gelebilecek; kredi kartı ve banka bilgileri saldırıları, hacker ve zararlı programlar gibi her türlü virüslerden korunurken, bilgisayarınızın erişebileceği zararlı web sitelerini engeller ve otomatik güncelleme ile bellek yönetimiyle bilgisayarların performansını arttırır. İnternetin keyfini sınırsız yaşamak isteyen web tutkunları için sunulan "smile güvenlik paketi"ni, internet erişim hizmeti ile birlikte alanlar, 1 ay ücretsiz deneme fırsatından faydalanabilirler.

smile posta: smile adsl aboneleri, www.smileposta.com adresinden kendilerine gelen e-postaları kontrol edebilir, yazışmalarını kolay kullanımlı bu e-posta servisi sayesinde rahatlıkla yapabilirler. smile posta ayrıca, smile adsl abonelerine takvim, adres defteri ve kişisel klasör yaratma gibi kolaylıklar da sunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları