Smile adsl'den gülümseten numara 1038

Gülümseten numara 1038, şehirlerarası ve GSM görüşmelerinde, %60'a varan indirim sağlıyor.

Smile ADSL'den 1038

Gülümseten numara 1038, smile adsl abonelerine uluslararası, şehirlerarası ve GSM görüşmelerinde, %60'a varan indirim sağlıyor. Üstelik 1038 ile arama yapan aboneler, 30 Nisan'a kadar 30 dakikalık şehirlerarası veya uluslararası* görüşmelerini ücretsiz gerçekleştirme fırsatına da sahip oluyor.

Nisan ayında başlatılacak yeni bir uygulama kapsamında smile adsl, gülümseten numara "1038" ile uzak mesafe telefon görüşmelerinde, sadece smile adsl abonelerine %60'a varan fiyat avantajı sağlıyor. Uluslararası, şehirlerarası ve GSM görüşmelerinde kullanım bazlı sistemi evlere getiren 1038, ilk olarak smile adsl abonelerinin hizmetine sunuluyor.

Üstelik smile adsl aboneleri, herhangi bir formalite veya prosedür ile uğraşmadan, bu servisten faydalanabilecek. Ek bir abonelik de gerektirmeyen 1038 servisi, smile adsl aboneleri için otomatik olarak tanımlanacak ve kullanıcılardan herhangi bir sabit ücret talep edilmeyecek. Abonelerin, mevcut sözleşmeleri üzerinden kullanmaya başlayacakları "1038" servisi ile yapacakları görüşme bedelleri, halihazırda gelen smile adsl faturalarının içinde ayrı bir kalem olarak belirtilecek. Böylece smile adsl aboneleri, internet ve ekonomik telefon hizmet bedellerini, aynı fatura üzerinden tek bir noktaya ödeyecek.

1038 ile smile adsl aboneleri, GSM aramalarında %30, şehirlerarası konuşmalarda %20 ve uluslararası görüşmelerde de %60'a varan oranlarda tasarruf sağlayacak. Ayrıca 1 Nisan 2008 itibariyle uygulamaya başlanacak 1038 servisi, ilk ayında, smile adsl'e kayıtlı sabit telefonlardan yapılacak şehirlerarası ve uluslararası* aramalarda 30 dakika ücretsiz konuşma imkânı sunuyor.

1038'i tuşla, daha az öde

1038'i tuşla, daha az öde
Doğan Telekom Genel Müdürü Fazıl Esen

Doğan Telekom Genel Müdürü Fazıl Esen, bu yeni hizmet ile ilgili olarak şunları söylüyor: "Smile adsl olarak, sektöre girdiğimiz ilk günden bu yana, güçlü altyapımızla, fark yaratan servisler sunuyoruz. 1038 servisi, smile adsl'in sunduğu avantajlar zincirinin yeni halkasını oluşturuyor. Bu uygulama ile smile adsl abonelerine yalnızca uzak mesafe telefon hizmetlerinde fiyat avantajı sağlamakla kalmıyoruz, aynı zamanda onların telefon ve İnternet hizmet bedellerini bir kerede ödemelerine de olanak tanıyoruz. Abonelerimiz, ilk olarak kendilerinin hizmetine sunulan bu yenilik ile tüm tarifelerden daha avantajlı telefon görüşmesi yapabilecekler. Düşen fatura tutarlarından elde edilecek avantaj ile, İnternet'i çok daha ucuza kullanabilecekler."

*30 dakikalık ücretsiz konuşma süresi, tüm şehirlerarası konuşmalar veya uluslararası konuşmalarda 1. kademe ülkelerin sabit hatları baz alınarak hesaplanmıştır ve 30 Nisan 2008 tarihine kadar geçerlidir. Diğer kademeler ile GSM'de ücretsiz süre, dakikalık tarifeye göre değişiklik göstermektedir.

Bilgi için
Smile ADSL - 0212 444 3375

Okuyucu Yorumları