Snap oyunlara yönelebilir

Snap, önümüzdeki ayın başında düzenleyeceği bir etkinlik ile oyunlara yönelik bir platform ortaya çıkarabilir!

Snap oyunlara yönelebilir

Cheddar'ın haberine göre Snap Inc., önümüzdeki ay yeni bir oyun platformu açabilir. Bu tür bir hizmetin sunulması bir süredir var olan söylentiler arasındaydı ama 4 Nisan tarihinde firmanın geliştirici etkinliği ile beraber resmileşebilir.

Söylenilene göre bu, Snap'in ilk içerik ve geliştirme ortakları zirvesi olacak ve oyun alanının yanı sıra Snap Originals'a da odaklanma hakkında olacak. Bunlar, platform için özellikle geliştirilmiş ve ilk defa geçtiğimiz yıl görülen orijinal video şovları olacaklar. Etkinlik için davetiye "Az konuşma. Çok Oyun." cümlesini barındırıyor ve bu da yeni içeriklerin oluşturulmasına bir gönderme olabilir.

Her ne kadar Snapchat oyun alanındaki çabalarıyla tanınmasa da, geçtiğimiz yıl Snappables adı altında küçük bir AR oyunlar grubunu platformda sunmuştu ve bu da Facebook'un Messenger için kendi AR oyunlarını geliştirmesi için ilham olmuştu. Ayrıca Snap Inc.'in PlayCanvas ve Prettygreat adlı küçük bir Avustralyalı stüdyo gibi bazı satın alımlar yaptığı da söylenmekte.

Normal olarak Snapchat'in doğası gereği bu özellik muhtemelen çok karmaşık ve bağlayıcı oyunları içermeyecektir. Prettygreat'in çalışanlarından birinin Fruit Ninja ve Jetpack Joyride gibi mobil oyunların arkasındaki isimlerden olduğu söyleniyor ve bunlar da Snapchat gibi bir platform için daha uygun oyunlar olarak tanımlanabilirler.

Tabi ki şu anda bunların hiçbiri doğrulanmış değil ancak geliştirici etkinliği öncesinde sadece birkaç hafta var ve Snapchat'in hedeflerini öğrenmek için daha uzun bir süre beklememiz gerekmeyecek.

Okuyucu Yorumları