Snapchat Android uygulaması artık daha hızlı!

Snapchat'in Android uygulaması, uzun zamandır beklenen güncellemeyi aldı!

Snapchat uygulaması yenilendi

Snapchat uygulamasının Android sürümü uzun zamandır çok şişkinliği ve iOS sürümüne göre yavaş olmasıyla eleştiriliyordu. Bu yüzden de firma geçtiğimiz yıl Android uygulamasını iOS sürümü ile aynı seviyeye getirmek için çalışmalara başlamıştı. Uzunca bir süre beklememiz gerekmiş olsa da, görünene göre yeni ve gelişmiş sürüm artık herkes tarafından kullanılabilir durumda.

Snapchat'in Twitter üzerindeki duyurusu çok fazla detay vermiyor ve sadece Google'ın işletim sistemi için yenilenmiş bir deneyimden bahsediyor. Ancak Play Store kaydı, uygulamanın 10.54.5.0 sürümüne güncellendiğini gösteriyor.

Bu güncelleme ile beraber uygulamanın tasarımında çok fazla değişiklik olmasa da, gezintinin daha hızlı ve akıcı olduğunu fark edebilirsiniz. Ekranlar arasında geçiş daha çabuk gerçekleşiyor, çok daha az takılma yaşanıyor ve AR filtreleri de daha hızlı bir şekilde yükleniyor.

Eğer Snapchat'in yeni sürümü ile ilgileniyorsanız Play Store'dan indirmeniz mümkün ancak yeni güncelleme henüz herkes için mevcut olmayabilir...

Okuyucu Yorumları