Snapchat selfie lenslerinden para kazanacak

Son zamanların popüler sosyal ağı, para kazanmanın yolunu bakın nerede buldu...

Para kazanmanın yolu bulundu!

Snapchat sonunda kendi hizmetlerini nasıl paraya dönüştüreceğini buldu; "gökkuşağı kusma" filtresi yakında ücretli olarak geri gelecek gibi görünüyor. Sosyal ağ, en popüler özelleştirmeleri satın alabileceğiniz bir mağaza başlatıyor.

Lensler ilk olarak Eylül ayında tanıtılmıştı ve ücretsiz olarak sunuluyordu. Ancak ilginç şekilde her gün yeni bir lensi kullanıma sunan Snapchat, popüler bir lensi de geri çekiyordu. Yani lensler bir gün belirip, mesajlar gibi yok oluyordu. Ama şimdi yeni mağaza, daha önce popüler olan ama şu an kullanımda olmayan 30 adet lensi satın alarak sonsuza kadar kullanmamızı sağlayacak.

Lensleri etkinleştirmek için telefonunuzun ön tarafındaki kameraya geçiş yaparak yüzünüze uzunca basılı tutmanız gerekiyor. Mağazada hem yeni hem de eski favoriler yer alacak. Fiyatlandırma henüz tam netleşmese de lenslerin 0,99 dolardan satılacağı ifade ediliyor.

Şirket, lenslerin her gün 10 milyon kez kullanıldığını ve böylece popülerliğini kanıtladığını söylüyor. Bu girişimden büyük bir gelir sağlamayı hedefleyen Snapchat'in beklentisi ise büyük firmaların lenslere sponsor olarak şirkete finansal destek sağlaması.

Okuyucu Yorumları