Snapchat'e Atlanamayan Reklamlar Geliyor!

Sosyal dev, mayısta atlanamayan reklamları test etmeye başlayacak!

Atlanamayan reklamlar geliyor!

Snapchat, son bir yılda rekabette geriden geliyor ve yeni arayüz güncellemesi de eleştri odağı oldu. Buna rağmen firma, platformunda yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Ama eklemeyi düşündüğü yeni özelliklerin biri daha fazla kullanıcısının sinirini bozabilir.

Digiday'ın yazdığına göre, görünüşe bakılırsa Snapchat, bazı dizilerine atlanamayan reklamlar ekleyecek. Bir Snap Inc sözcüsü, altı saniye uzunluğunda olacak yeni reklamları test ettiğini haber sitesine doğruladı. Reklamlar, platforma 15 Mayıs civarında eklenecek. Bu, halka açıldığından beri zorlu zamanlar geçirmesine rağmen finansal yılın son çeyreğinde biraz başarı gören firma için bir ilk olacak.

Şu anda platform, hikâyelerin arasına zaten reklam koyuyor ama bunlar kolayca atlanabiliyorlar. Sadece bir dokunuş yetiyor. Bilgi sahibi kişilere göre, yeni reklamlar kötü tepki oluşturmayacak çünkü kullanıcılar dizi izlerken arada reklam izlemeye alışık. Yeni reklamlar, NBCUniversal, Viacom ve benzerlerinin ürettiği içeriklere eklenecek. Diziler, üç-beş dakika uzunluğunda olacak ve altı saniye reklam barındıracak. Bu taktiğin kullanıcıların yeni değişikliği kabullenmesine yardım edip etmeyeceğini görmek ilginç olacak, çünkü firma iyi bir durumda değil ve halktan bir tepkiyi daha kaldıramaz.

Okuyucu Yorumları