Snapdragon 820'li Galaxy S7'den 5423 puan

Samsung'un Snapdragon 820'li Galaxy S7'si, Geekbench performans test sonuçlarında ortaya çıktı.

Galaxy S7, Geekbench testinde

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S7'nin iki farklı versiyon olarak piyasaya sürüleceği birçok kez doğrulanmıştı. Bazı modellerde şirketin kendi Exynos 8890 yonga seti yer alacakken, diğer modeller Qualcomm Snapdragon 820 SoC ile donatılacak.

Exynos versiyonunun benchmark skorları son zamanlardan birçok kez sızdırılırken, şimdi ortaya çıkan Snapdragon 820'li Galaxy S7 benchmark skorları her iki versiyonun da benzer bir performansa sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Çinli bir kullanıcı tarafından Weibo üzerinden yayınlanan mesaj, Galaxy S7'nin bir varyantının gerçekten de Snapdragon 820 ile gelecek olması gerçeğini desteklerken, Geekbench performans testlerini de açığa çıkarıyor.

Cihazın çoklu çekirdek test skoru 5.423 gibi etkileyici bir performansa ulaşırken, tek çekirdek test puanının 2,456 olduğu görülüyor. Snapdragon 820, iki çekirdek 2.2GHz kalan çekirdekler 1.6-1.7GHz saat hızında olmak üzere dört Kyro CPU çekirdeği kullanıyor.

Eğer bu bilgiler gerçekse Samsung'un ABD, Çin ve diğer bazı pazarlarda piyasaya süreceği Snapdragon 820'li varyantı alacak tüketicilerin performans konusunda endişelenmesini gerektirecek bir durum olmadığı söylenebilir.

Okuyucu Yorumları