Snapdragon 835'in Telefonunuza Getireceği 4 Yenilik!

Qualcomm'un yeni işlemcisi Snapdragon 835, bir sonraki telefonunuza bakın hangi yenilikleri getirecek...

Snapdragon 835'in 4 yeniliği!

Qualcomm'un yeni Snapdragon 835 yonga seti, muhtemelen bir sonraki amiral gemisi telefonunuzun kalbinde yer alacak. 10nm teknolojisiyle üretilen ilk yonga seti olan Snapdragon 835, küçük boyutlarına rağmen sanal gerçeklik dahil, güçlü eğlence deneyimleri sunacak.

Telefonlarda, kameralarda ve hatta Windows 10'lu cihazlarda göreceğimiz Snapdragon 835, bizlere işte bu 4 yeniliği sunacak.

Daha uzun bir pil ömrü: Snapdragon 835, Snapdragon 825'e kıyasla yüzde 25 daha iyi bir pil ömrü sunuyor. Bunun nedeni, yeni işlemcinin bazı görevlerde daha az güce ihtiyaç duyması.

Çok daha güçlü: İşlemci, GeekBench 3'te çok çekirdekli hız testinde 6494 puan alabildi. Bu hızlara gerçek ürünlerde ulaşmamız mümkün olmayabilir, ancak Snapdragon 835'ten önemli hız geliştirmeleri bekleyebiliriz.

Daha hızlı şarj: Yeni Quick Charge 4.0 teknolojisi, pilinizi Quick Charge 3.0'a göre yüzde 20 daha hızlı şarj edebileceğiniz anlamına geliyor. Yüzde 50 pil seviyesine 15 dakikada veya daha kısa bir sürede ulaşmayı bekleyebilirsiniz.

Yürürken film çekebileceksiniz: Yeni elektronik görsel dengeleme (EIS) teknolojisi, yürürken çektiğiniz videolarda bile fazla titreme görmeyeceğiniz anlamına geliyor. Bunun yanında Qualcomm Spectra imaj sinyali işlemcisi, 32MP'e kadar kameraları destekliyor.

Hangi telefonlar Snapdragon 835 ile gelecek: Dedikodular, Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın Snapdragon 835 ile geleceğini söylüyor. Samsung'un Galaxy Note 8'de de aynı işlemciyi kullanma olasılığı var. LG G6 ve Huawei P10, Qualcomm'un en yeni işlemcisini kullanmıyor ancak HTC'nin HTC 11'de Snapdragon 835'i kullanması mümkün.

Google'ın Google Pixel 2 ve Pixel 2XL'de Snapdragon 835'e yer verme olasılığı da yüksek.

Okuyucu Yorumları