SOCOM: Confrontation PS3 için çıktı

Dünyanın En Elit Savaş Kuvvetlerini Yönetme Zamanı Geldi! SOCOM: Confrontation PS3 için çıktı.

SOCOM: Confrontation

Ağda PS3 keyfi. Sony, askeri strateji oyunu SOCOM: Confrontation'ı PS3 ve PLAYSTATION Network platformları üzerinden oyun severler ile buluşturuyor.

Sony, kurgusu ve ayrıntıları ile tüm oyun tutkunlarının dikkatini çeken SOCOM: Confrontation™ oyununu PLAYSTATION®3 (PS3™) platformuna taşıyor. PLAYSTATION®Network tarafından desteklenen SOCOM: Confrontation™, özellikle online oyun oynamayı sevenlerin beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

SOCOM: Confrontation™, oyuncuların serbestçe 32 kişilik takımlar kurup turnuvalar yapmasına izin veriyor. Seçilen ana karakter kişiye göre özelleştirilebiliyor ve seçilen bir dizi silah ile donatılabiliyor.

Oyun severler serbest ajanlardan oluşan elit bir birime ya da daha önce birlikte hizmet verdiği arkadaşları ile heyecan dolu görevlere çıkabiliyor. Bu görevler için başka askerleri kiralamak veya kiralanmak da mümkün...

Gerçek askeri senaryolarla benzerlikler içeren SOCOM: Confrontation'da dünyadaki en ileri eğitimli özel kuvvetler rejimlerinden; ABD Donanma SEAL'ları (SEAL), İngiliz SAS Komandoları (SAS), Alman Özel Komandoları (KSK), İspanyol Özel Operasyonlar Birimi (UOE) ve Fransız Donanma Piyadeleri 1. Paraşüt Alayı (1er RPIMa) seçilebiliyor. Görevlerde strateji ve takım çalışması ön plana çıkıyor. Askerler akıllıca ve ekip ruhuna göre davrandıkları zaman da ödüllendirilebiliyor.

SOCOM: Confrontation™'ın PLAYSTATION®Network online sunumu www.SOCOM.com tarafından da destekleniyor. Bu sayede kullanıcılar internet sitesine girerek ekiplerini PS3™'ten uzaktayken bile yönetebiliyor.Yapılan güncellemeler PLAYSTATION®Network üzerinden takip edilebiliyor. Ayrıca özel olarak hazırlanan dünya çapındaki turnuvalara katılma fırsatı da sunuyor.

21. Yüzyılın online askerleri için 21. yüzyılın oyunu olan SOCOM: Confrontation™ Blu-ray Disc olarak temin edilebilecek.

Bir bakışta: SOCOM Confrontation

SOCOM Confrontation'ın ana özellikleri:

  • HD çözünürlükte 32 oyuncuya kadar yoğun online çatışma deneyimi
  • 7 ileri derecede ayrıntılı harita
  • PS3 için penetrasyon modelleme de dahil gelişmiş fizik, ışık ve balistik niteliklerle yeni oluşturulan motor
  • Beş özel kuvvetler biriminden biri olarak oynama seçeneği: ABD Donanma SEAL'ları (SEAL), İngiliz SAS Komandoları (SAS), Alman Özel Komandolar (KSK), İspanyol Özel Operasyonlar Birimi (UOE), Fransız Donanma Piyadeleri 1. Paraşüt Alayı (1er RPIMa)
  • Geliştirilmiş klan ve kademe desteği ile rakipsiz Topluluk Özellikleri
  • Bölgesel, ulusal ve küresel düzeyde turnuvalar
  • Oyuncuların arkadaşları ile ekipler oluşturmasını ve online bir oyuna kolayca dahil olmasını sağlayan gelişmiş oyuncu eşleştirme özelliği
  • SOCOM.com ile entegrasyon: Durum izleme, klan yönetim araçları, My SOCOM sayfaları ve dahası

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları