Soğutma çözümü ile en iyi performans

ASUS M3N-HT Deluxe/Mempipe, özel Cool Mempipe teknolojisi ile 10°C daha düşük bellek ısısı sağlıyor.

Soğutma çözümü

Dünyanın önde gelen anakart üreticilerinden ASUS, özellikle yüksek performans arayan kullanıcılar için ASUS M3N-HT Deluxe/Mempipe anakartı duyurdu. Bu güçlü anakart ASUS'a özel Cool Mempipe Teknolojisi sayesinde sistem ısısını etkin bir şekilde düşürerek gözalıcı performans sağlıyor. M3N-HT Deluxe/Mempipe aynı zamanda; NVIDIA nForce 780a SLI çipset, en yeni 3-way SLI ve Hybrid SLI grafik teknolojileri, üstün soğutma tasarım ve ASUS Express Gate gibi kullanım kolaylığı sağlayan özelliklere de sahip.

Özel Cool Mempipe Teknolojisi ile 10°C Daha Soğuk
Yüksek performans ve sessiz çalışmayı birarada isteyen kullanıclar için ASUS'a özel Cool Mempipe teknolojisi, bellek ısısını su soğutmalı sistemlerde 10°C, hava soğutmalı sistemlerde 5°C'ye kadar düşürüyor. Bu sayede daha stabil çalışma ortamı sağlanıyor. Bu devrimsel soğutma çözümü bellek çiplerinde oluşan sıcak havayı etkin bir şekilde arka çıkışlarda bulunan ısı borularına ileterek sistem içerisinde etkin hava akışı sağlıyor.

8+2 Aşamalı Güç Tasarımı ile Daha Uzun Ömür, Daha Yüksek Verim

Güç tasarımı bir anakartın performansını etkileyen ana etkenlerden biridir. M3N-HT Deluxe/Mempipe anakartta bulunan 8+2 aşamalı güç tasarımı %94 oranında güç verimi sağlıyor. Ekstra 2 aşama, bellek denetleyicisi ve HT veriyoluna ayrılıyor. Bu sayede farklı güç yüklenmelerinde CPU ve bellek denetleyicisi için stabil güç dengesi korunmuş oluyor.

İşletim Sistemine Girmeden Anında Internet Erişimi
ASUS, performansın yanı sıra kullanıcı dostu özellikleri de anakarta eklemeyi ihmal etmiyor. ASUS Express Gate, sadece 5 saniye açılma süresi ile kullanıcıların Windowsa ya da sabit diske ulaşmadan anında internete erişmelerini sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar vakit kaybetmeden Skype, IM, YouTube, webmail gibi uygulamaların keyfine varıyor.

Bilgi için
AsusTek Computer Türkiye - 216 521 46 01

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

M3N Serisi Model Listesi

M3N Serisi Model Listesi
Okuyucu Yorumları