Sohbet ve daha fazlası: Trillian Astra

İnternetteki benzeri içinden sıyrılmayı başaran bir MSN alternatifiyle tanışın!

MSN'e sağlam bir alternatif

Günümüzde hemen her internet kullanıcısı en azından bir sohbet yazılımı kullanıyor. Fakat pek çok kişi tek bir sohbet programı ile yetinmek yerine birden fazla farklı sohbet uygulamasına ve bunların her biri için ayrı ayrı hesaplara sahip.

Trillian ise temel olarak farklı sohbet uygulamalarını ayrı ayrı çalıştırmak yerine, tek bir program ile tüm sohbet yazılımları ve hesaplarınızı bir arada kullanma özelliği sunuyor. Üstelik Trillian'ın son sürümü Astra bu konuda oldukça başarılı.

Bu başarısının ardında ise Trillian'ın sadece farklı sohbet programlarını tek çatı altında toplamanın ötesine geçmiş olması yatıyor. Artık Trillian ile sadece Google, MySpace IM, Skype, AIM, ICQ, MSN, Yahoo ve IRC gibi sohbet programlarını bir tek programdan çalıştırmakla kalmayacaksınız, bunun yanı sıra e-postalarınızı, takip ettiğiniz RSS beslemelerini ve hatta Facebook ve Twitter bile tek bir program ile elinizin altında olacak.

Trillian Astra'nın ücretli ve ücretsiz olarak iki sürümü bulunuyor. Her ne kadar ücretli sürümü çok daha gelişmiş özelliklere sahip olsa da (bu özellikleri 30 gün boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz), ücretsiz sürümünün sağladığı kolaylıklar da oldukça fazla. Eğer sohbet programları, RSS ve sosyal ağ sitelerinin sıkı bir takipçisiyseniz Trillian Astra'yı bu adresten indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları