Son dakika iPhone 7 iddiaları!

Tanıtılmasına sadece 3 gün kalan iPhone 7 hakkındaki son dakika sızıntıları, eski iddiaları tekrarlarken, yeni bilgiler de veriyor!

Son dakika iPhone 7 iddiaları!

Apple, Çarşamba günü bizi yeni bir iPhone ile tanıştıracak ancak görünüşe bakılırsa sızıntılar son ana kadar kesilmeyecek. Bu kez ismini sık duyduğumuz bir analist, tanıtılmak üzere olan iPhone 7'yle ilgili bazı tahminler ortaya attı.

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo'nun tahminlerinin bazılarını daha önce duymuş olsak da, bazıları yeni. Ming-Chi Kuo'ya göre yeni iPhone'lar, Apple'ın A10 işlemcisiyle gelecek. Bu işlemcinin şu anki iPhone'da kullanılan A9'dan hızlı olacağı zaten açık. Bunun yanında analist, telefonun iki yeni renk seçeneğinin ortaya çıkacağını, bu renklerin "dark black" ve "piano black" olacağını söylüyor.

Daha önce de duyduğumuz su geçirmezlik iddialarını tekrarlayan analist, iPhone 7'nin Apple Watch ile aynı seviyede su geçirmezlik sunacağını, suda 1 metre derinlikte 30 dakika kalabileceğini iddia ediyor. Kuo, kulaklık girişinin gerçekten de kaldırılacağını belirtirken, çift lensli kameranın 5,5 inç'lik büyük iPhone'da bulunacağını ileri sürüyor. Dahası iPhone 7 Plus, küçük modele göre 1GB fazla RAM'e sahip olacak (yani 3GB RAM'i olacak).

Analist son olarak 16GB ve 64GB'lık seçeneklerin kaldırılacağını, arasında seçim yapabileceğiniz modellerin 32GB, 128GB ve 256GB boyutlarında olacağını söylüyor. Apple'ın bizler için hazırladığı yenilikleri sadece birkaç gün sonra göreceğiz ve Apple etkinliğinden tüm haberleri anında CHIP Online'da bulabileceksiniz.

Okuyucu Yorumları