Sonbaharın en iyi oyunları için anlaştılar!

İki büyük isim, önümüzdeki ayların en hit oyunları için ortaklıklarını duyurdular!

Yepyeni oyunlara hazırlanın!

NVIDIA, Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist, Assassins Creed IV Black Flag ve Watch Dogs dahil olmak üzere Ubisoft'un sonbaharda çıkacak popüler oyunları için PC oyuncularına mümkün olan en iyi deneyimleri sunmak üzere Ubisoft ile anlaşma yaptığını duyurdu.

NVIDIA geliştirici teknolojisi ekibi, oyunlara yeni boyutlarda gerçekçilik ve katılım sunan oyun dünyaları oluşturmak için grafik teknolojisindeki yenilikleri uygulamak üzere Ubisoft geliştirme stüdyoları ile yakın bir işbirliği yürütüyor. Bunun bir örneği, Hollywood seviyelerinde akıcı animasyon, yumuşak gölgeler, HBAO+ (horizon-based ambient occlusion) ve gelişmiş DX11 mozaikleme sunan NVIDIA TXAA kenar yumuşatmadır.

NVIDIA İçerik ve Teknoloji Başkan Yardımcısı Tony Tamasi, "Günümüzde PC oyun her zamankinden daha da güçlü ve Ubisoft PC oyuncularının en iyi çözünürlükler, en akıcı çerçeve hızları ve en son oyun yenilikleri gibi gerçek anlamda seçkin bir deneyim talep ettiklerinin bilincindedir" dedi. "Teknolojilerimizi uygulayarak görsel açıdan hayal edilebilecek en muhteşem oyunları sunmak üzere tüm geliştirme süreci boyunca Ubisot'un inanılmaz yetenekli ekibi ile yakın bir işbirliği içindeydik."

Okuyucu Yorumları