Sonunda o da herkesin yaptığını yaptı!

Bir cep devi daha iPad'in karşısına dikilmek için hazır: İşte o dev ve yeni canavarı XOOM!

Sonunda o da yaptı!

2011 yılında farklı markalardan, yeni tabletler çıkacağını birçok kereler dile getirmiştik ki Motorola bu iddialarımızı doğrulayan ilk marka oldu.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen elektronik fuarı CES 2011'de kullanıcılara tanıtılan yeni cihazın ismi; Motorola XOOM olarak lanse edildi. Adroid 3 "Honeycomb"sa ilk kez bu cihazla kullanıcıların beğenisine sunulacak. Android işletim sistemini tabletlere taşımaya odaklanan Honeycomb, kullanıcıların şimdiden ilgisini çekmiş durumda.

XOOM; 10.1 inçlik bir ekrana sahip, dual-core işletim sistemi kullanıyor ve 4G destekli bir cihaz. Yapılan tanıtımdaysa XOOM'un sadece teknik olarak değil, yazılımsal olarak da bir hayli gelişmiş olduğu gösterildi. Özellikle; Adobe, WeatherBug, QuickOffice gibi aplikasyon devleriyle birlikte çalışıyor olması, hanesine bir artı daha olarak eklendi.

Kullanıcıların merakla beklediği Adobe Flash desteğiyse XOOM'da mevcut. Bu durumdan en çok canı sıkılacak olan Apple'dan bakalım yakın zamanda yeni bir haber alabilecek miyiz...

Okuyucu Yorumları