Sonunda Xbox 360'ı da gördüler!

Bir süre önce PlayStation kullananları sevindiren haberin aynısı, şimdi de Xbox için geldi!

O oyun Xbox'a da geliyor!

Oyun tarihinin en çok beklenen yapımlarından birisi olan Diablo 3, piyasaya çıktığında ve zamanların en hızlı satış yapan oyunu olma rekorunu kırmıştı. Fakat geçen süre içerisinde birçok oyuncu ona sırt çevirmiş, hedeflenen oyuncu kitlesinden çok uzaklaşılmıştı...

İlk olarak sadece PC platformuna çıkan Diablo 3'ün, 2013 yılına girdiğimiz günlerde Blizzard tarafından yapılan bir açıklama ile PlayStation 3 için de üretileceği bilgisi yayılmıştı. Nitekim oyunun Xbox 360 için üretilip üretilmeyeceği hakkında hiçbir bilgi verilmemişti. Ama şimdi Blizzard, Diablo 3'ün PS3 ve Xbox 360 platformlarına 3 Eylül itibarı ile geleceğini açıklamış bulunuyor.

Blizzard'ın kendi resmi sitesi üzerinden yaptığı basın açıklamasında, oyunun Xbox 360 platformu için de hazırlandığını ve konsollar için genel geçer fiyat etiketi olan 59.99 dolardan satışa çıkacağını bildirdi. PlayStation Network ya da Xbox Live aracılığı ile ekranı ikiye bölmek suretiyle co-op oyun oynanmaya imkan tanıyacak olan konsol modeli Diablo 3, şimdiden birçok internet sitesi üzerinden ön siparişe açılmış durumda.

Diğer taraftan, 20 Şubatta PS4'ün çıkışını müjdelediği zaman Diablo 3'ün hem PS3, hem de PS4'e çıkacağını belirten Blizzard, henüz Xbox One için herhangi bir bilgi yayınlamış durumda değil.

Okuyucu Yorumları