Sony: 1 GByte kapasiteli 4 MiniDisc Walkman

Sony, dört yeni Hi-MD Walkman’inini tanıttı. Tüm modeller Haziran ayında piyasaya sunulacaklar ve PC verilerinin saklanması için hafıza olarak da kullanılabilecekler. Cihazlar, müzik ve diğer içeriklerin saklanması için değiştirebilir medya olarak MD varisi Hi-MD kullanıyorlar.

Sony: 1 GByte kapasiteli 4 MiniDisc Walkman

Bu veri saklama ortamları 1 GByte’lık bir kapasiteye sahipler ve üreticinin açıklamalarına göre “çok uygun” fiyatlarla satın alınabilecekler.Yeni Hi-MD Player’lar alışılagelmiş MiniDisc’leri ise yaklaşık olarak iki katı kapasite de (177 yerine 305 MByte) biçimlendirebilecekler.

En yüksek Hi-MD modeli MZ-NH1 magnezyum bir kasaya, arkadan aydınlatmalı LCD’si olan bir uzaktan kumandaya ve ayrıca optik, analog ve mikrofon girişlerine sahip. Yaklaşık olarak Euro’luk fiyatına USB bağlantılı bir Docking Station da dahil.

Yaklaşık olarak380 Eurol’luk alüminyum kapaklı MZ-NH900 ise en yüksek model ile kıyaslanabilir donanım özelliklerine sahip. Docking Station’ı olmayan ve Acryl kasaya sahip olan Hi-MD modelleri MZ-NH700 ve MZ-NH600 ise yaklaşık olarak 300 ve 250 Euro’dan satılacaklar. Tüm cihazlar müzik keyfinin kesintiye uğramaması için sarsıntılara karşı “G-Protection” korumasına sahipler.

Okuyucu Yorumları