Sony beklenmedik bir anda ortaya çıktı

Sony uzun süren sessizliğini bozudu: İşte yeni Sony'nin yeni konsol hazırlığı...

Yeni bir konsol mu geliyor?

Oyun piyasaları uzun zamandır sızan yeni Xbox hakkında çalkalanıyor. Sony tarafındaysa bir süredir sessizlik hakimdi ve sonunda bu sessizlik de bozuldu.

Öyle görünüyor ki yeni bir PlayStation'dan önce, hali hazırda bulunan versiyonun daha da ince bir modeli ile karşılaşacağız. Direk olarak FCC'den sızan habere göre Sony, Ağustos ayı bitmeden önce yeni bir PS modeli ile karşımıza çıkacak. Bilinen 3000 serisinden bağımsız olacağı anlaşılan yeni cihaz, CECH-4001x versiyonu ile son kullanıcının karşısına çıkacak. Sızan görüntüler içerisindeyse ortaya çıkan en büyük yenilik, yeni PS3'ün önceki modellere göre bir hayli ince olacağını gösteriyor olması.

Son olarak ortaya atılan teori ise Sony'nin geçtiğimiz günlerde cloud-gaming servisi sunan Gaikai'yi satın almış olmasından kaynaklanıyor. An itibariyle birçok analist Sony'nin bu yeni ince cihazda disket sürücü kullanmaktansa, Gaikai üzerinden indirilebilir oyunlar sunulacağı konusunda hem fikir. Yine de biz son kullanıcılara bekleyip görmekten başka bir şey kalmıyor...

Okuyucu Yorumları