Sony'den 3 dakikada şarj olabilen Walkman!

Sony'nin bu yeni ve renkli mp3 çaları, sadece 3 dakikalık şarj ile 90 dakikalık şarkı çalabiliyor!

3 dakikada şarj olan Walkman!

Sony, sunduğu renkli Walkman B170 serisi MP3 çalarlar ile müziği gerçekten hissetirme amacında. 28 g ağırlığı ile yeni Walkman B Serisi, beraberinizde dilediğiniz her yere götürmeye yetecek kadar küçük ve hafif. Küçük boyutlarına rağmen ses açısından da son derece güçlü. Walkman B170'in sadece Bas Güçlendirme düğmesine basılarak, düşük frekanslı sesler oldukça zengin hale geliyor.

Walkman B170, sadece üç dakika içinde, 90 dakika dinleme için yeterli oranda şarj ediliyor ve özellikle acelesi olanlar için ayrıcalıklı bir özellik sunuyor. Pili tam olarak şarjlıyken, 181 saat gibi uzun bir süre boyunca hiç durmaksızın müzik dinlemeye olanak tanıyor.

Walkman B Serisi, en sevdiğiniz MP3 çalarınızı etrafınızdaki insanlara gösterebilmeniz için ayrı aksesuarlar da sunuyor. Cihazın, kullanıcının kemerine, çantasına veya kıyafetine rahatlıkla takabileceği şık bir klipsi de bulunuyor.

Kablolara ihtiyacınız yok

Kablolara ihtiyacınız yok

Kablolara ihtiyacınız yok

Sevilen şarkıları cihaza yüklemek de oldukça kolay. Walkman, dahili USB bağlantısı sayesinde hiçbir ek kabloya ihtiyaç duyulmaksızın Windows işletim sistemi bulunan herhangi bir kişisel bilgisayara doğrudan bağlanabiliyor. Dosya kopyalama, hiçbir dosya transfer yazılımı yüklenmesini gerektirmeyen, basit bir sürükle ve bırak işleminden oluşuyor. Walkman, aynı zamanda uyumlu hi-fi veya otomobil teyp sistemlerine de bağlanarak doğrudan kayıttan çalmanın keyfini de sunuyor.

Ruh halinize en uygun şarkıyı mı arıyorsunuz?

ZAPPIN arama teknolojisi müzik koleksiyonunuzu tarayarak hiçbir menü veya çalma listesi olmaksızın her bir parçanın küçük bir kısmını çalıyor. Beğendiğiniz parçayı duyduğunuzda 'ZAP' düğmesine tekrar basarak şarkının tamamını dinlemeniz mümkün.

Sony Walkman B170 Serisi, 2GB ve 4GB kapasite seçenekleri ile raflardaki yerini Mart ayında alacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları